0

З вездата на Англия Хари Кейн получи неочаквано признание преди утрешния финал с Италия на UEFA EURO 2020. Началното училище „Хауърд“ близо до град Норич вече носи името на нападателя на „трите лъва“. Голаджията на Тотнъм вкара четири пъти до момента и е с основен принос за класирането на Англия на финала.

Звездата на Англия Хари Кейн получи неочаквано признание преди утрешния финал с Италия на UEFA EURO 2020. Началното училище „Хауърд“ близо до град Норич вече носи името на нападателя на „трите лъва“. Голаджията на Тотнъм вкара четири пъти до момента и е с основен принос за класирането на Англия на финала.

В същото време двойник на Кейн взриви социалните мрежи. В-к „Мирър“ направи интервю с Дани МакЛаулин, който се похвали, че редовно намазва безплатни питиета по баровете, заради приликата си със звездата на „трите лъва“.

„Станах много популярен в Инстаграм, хората ме поздравяват навсякъде. Дори много момичета ми пишат и искат да излизаме. Направо е лудост“, разкри МакЛаулин и добави, че е верен на приятелката си.

Освен това се оказа, че по време на попадението на Хари Кейн срещу Дания в полуфинала, съотборникът му Деклан Райс е станал чичо на момиче. Любопитното е, че бебето се е родило секунди след победния гол, който Кейн отбеляза във вратата на датчаните.

„Брат ми не може да спре да плаче от щастие, той има малко момиченце. Това е невероятна вечер, толкова съм щастлив. Специална нощ във всяко едно отношение“, разкри развълнуваният Райс.