0

Praise be! Феновете на хитовата драма „Историята на прислужницата“ имат повод да почерпят – още не знаем премиерната дата на пети сезон, но до дни започнат снимките на шести.

Praise be! Феновете на хитовата драма „Историята на прислужницата“ имат повод да почерпят – още не знаем премиерната дата на пети сезон, но до дни започнат снимките на шести.

„Сценаристите са много умни. Не казват нищо на актьорите. Какво мога да кажа за „Историята на прислужницата“? Не знам какво ще се случи. Но пък знам, че ще има пети и шести сезон“, сподели пред изданието RadioTimes.com звездата.

Тя уточни, че снимачният процес ще стартира през февруари.

Преди време главният изпълнителен директор на Hulu Ранди Фрийр заяви, че от рейтинга на сериала зависи какво бъдеще ще има той, като не изключва и

появата на цели десет сезона.

„Творческият процес ще покаже дали сериалът ще приключи с четвърти или пък с пети сезон... Това е едно от предимствата в стрийминг платформите – едно шоу има естествен прогрес и може да живее дълго или да загине бързо. Вижте, надявам се, че с този успех „Историята на прислужниците“ може да доживее и 10 сезона", коментира пред сп. Variety той. Новината не зарадва някои фенове. Те са на мнение, че историята се размива и по този начин екипът на телевизионната драма ще трупа пари, докато качеството само ще спада.

Припомняме, че картите за Джун (Елизабет Мос) се пренаредиха в четвърти сезон. Тя успя да избяга от Гилеад и вече е в Канада при близките си, макар все още да не може да се отърси от кошмарното си минало.

Бившата сексробиня получи отмъщение,

като заповяда да убият Фред Уотърфорд (Джоузеф Файнс). От екипа обаче издадоха, че най-вероятно ще го гледаме и занапред в ретроспективни моменти.

„Мисля, че Серена ще знае кой е виновен за смъртта на съпруга й. Те се познават толкова добре, че няма как не се сети... Представям си как Джун нарочно ще си признае пред Серена, защото иска да всее страх“, коментира актрисата Ивон Страховски, която в „Историята на прислужницата“ се разхожда в токчетата на Серена Уотърфорд.