0

А мериканските кинозрители определиха кой актьор според тях най-добре се справя с ролята на Батман въз основа на филмите, заснето досега за супергероя, съобщи The Hollywood Reporter, позовавайки се на анкета на компанията Morning Consult.

39% от зрителския вот обира актьорът Крисчън Бейл.

Американските кинозрители определиха кой актьор според тях най-добре се справя с ролята на Батман въз основа на филмите, заснето досега за супергероя, съобщи The Hollywood Reporter, позовавайки се на анкета на компанията Morning Consult.

39% от зрителския вот обира актьорът Крисчън Бейл.

На второ място, само с 1% разлика с победителя в допитването, е класиран Майкъл Кийтън. Топ 3 допълва Джордж Клуни с 19%. За Бен Афлек са гласували 18% от участниците в проучването, а за Вал Килмър – 17%.

Зрителите също така са дали своите предпочитания за най-сполучлива изпълнителка на ролята на Жената котка. Тук Холи Бери се налага с 1% над Мишел Пфайфър, получавайки 42% одобрение. 26% от анткетираните са дали своя глас за Ан Хатауей.

Хийт Леджър е определен за най-добър актьор в образа на Жокера с 60% от гласовете на разпитаните зрители. 58% са посочили за най-достоен Джак Никълсън, а 18% – Джаред Лето.

Респондентите в изследването е трябвало да отговарят на въпрос дали имат благоприятно или неблагоприятно впечатление от представянето на даден актьор по специална скала, ето защо сборът от процентите при всеки персонаж не е равен на 100.

В края на май стана известно, че британският актьор Робърт Патинсън е бил избран за ролята на Батман в новата филмова трилогия за приключенията на милиардера от Готъм Сити Брус Уейн. Режисьор ще бъде Мат Рийвз („Планетата на маймуните: Революция“).