КРИБ отличи „Агрион“ за растеж

КРИБ отличи „Агрион“ за растеж

Балът на работодателската организация събра политическия и бизнес елит на България

В оспорвана битка с още 7 големи български компании, „Агрион“ грабна големия приз в категорията „Растеж“ на годишните награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Награждаването на най-заслужилите компании е кулминацията на традиционния бал на работодателската организация. Отличието за постигнатите резултати бе връчено лично от Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика на изпълнителния директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев, в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати, кметове и над 400 представители на бизнеса в България. Общият брой на номинираните компании през тази година е 25 от различни сфери на икономиката.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

„През последните години „Агрион“ се превърна в лидер в сферата на управление на земеделска собственост и единствената компания, която предлага пълното портфолио от услуги, свързани със управлението на земеделски активи“, каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев. Той отчете впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели. „Това превърна „Агрион“ в най-разпознаваемият земеделски бранд в България“, каза Георгиев. По думите му компанията ще продължи усилията си в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута й и повишаване на нейната добавена стойност.

За 5 години, откакто е на българския пазар, „Агрион“ се наложи категорично като най-популярната земеделска компания в България. Дружеството въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „ „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват над 75% от собствениците на земя, които продават имота си, посочват именно „Агрион“ като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.

Назад

ПО ТЕМАТА

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.