0

К акво са орисали звездите за вас днес

Какво са орисали звездите за вас днес

Овен 21 март – 20 април

До обед не поемайте ангажименти и работете самостоятелно. От обед навлизате в силен период. До вечерта поне една работа ще тръгне по правилата. Може да получите пари и спонсорска закрила и да станете обект на благотворителност. Препоръчват се публични изяви.

Телец 21 април - 20 май

До обед проучвайте, насрочвайте срещи и изпращайте оферти. Важните ангажименти насрочете от обед до утре на обед. В този период всичко ще потръгне добре за вас, ще ви отвори път в нужната посока и ще привлече спонсори в живота ви. Не се ограничавайте в храната.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес лагерите се оформят. Но чак утре ще се разбере кой е с вас и кой действа в посока на конкурентните интереси. Важните договори подпишете до обед. От обед навлизате в противопоставящ период. Не може вече да се пипа с кадифените ръкавици.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще постигнете много. Денят разгръща творческата ви активност, дава шанс за представителни и делови срещи, от които ще произлезе перспективна работа или връзка за вас. Действайте активно. Не е ден за диети.

Лъв 22 юли – 22 август

Трудно начало на деня. Важните срещи отлагайте за следобед, когато ще навлезете в стабилизиращ период. До петък ще направите важни крачки напред. Обадете се на тези, с които ще тръгнете в екип. Създавайте нови контакти, уредете съвместни инициативи и изяви.

Дева 23 август – 22 септември

До обед правите силен ход. Ще получите съдействие, ще се почувствате защитени и оценени от тези, с които и преди сте работили. Следобед навлизате в тежък период, особено по отношение на юридически дела, процедури и договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

Силен и успешен ден. Рекламирайте се, влезте в нова среда, посетете престижни мероприятия и вземете участие в модни изяви. Може да ви предложат изгодни оферти. Независимо с какво сте заети може да изкарате допълнителни пари и да си намерите странична работа.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Подпишете нов договор, тръгнете на нова работа и влезте в нова среда. Пред вас се отварят неподозирани възможности и шансове, които не са за изпускане. Не се отказвайте от нищо, намерете време за всеки, който може да ви е полезен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Късметът ви се отприщва. Луната навлиза в Стрелец и бърза на среща с Юпитер. Всичко предприето ще има благоприятно за вас развитие. Включете се в светски мероприятия, в артистични и творчески изяви. Посетете панаири и изложби, рекламирайте новите си творчески планове.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за представителни срещи, за приятелски визити и приемане на предложения. Стиснете си ръцете, обединете сили, дейности и ресурси. Не лъжете никого за нищо. Ще ви отвърнат със същото и двете страни ще загубят. Рекламирайте се, посетете панаири и изложби.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед всичко върви с мъка, но след това една след друга идват покани, възможности за пътувания и благоприятни промени в плана. Ще ви се предложат изгодни варианти по договори, ще се окажете търсени и желани партньори.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще се похвалите с победа, ще ви повишат и ще се радвате на придобивки в първата половина на деня. Следобед на хоризонта са задават облаците на конфликта. Не се забърквайте в чуждите отношения, може да излезете без вина виновни.

За родените днес:

Личната ви година е шестица. Очертават се придобивки, уреждане на имотни и наследствени въпроси. Някой ще срещне любовта, а друг ще я покани в дома си заедно с бъдещия си наследник. 2020 ще е година на принудителна или доброволна самота и изолация. Някой ще замине за чужбина и трудно ще се внедри там.

Пълният хороскоп за деня може да прочетете тук, а какво ви очаква до края на седмицата вижте тук.