0

Р азработена в духа на българската традиция, новата козметична линия Refan's Rose съдържа продукти, обогатени с органична розова вода.

Разработена в духа на българската традиция, новата козметична линия Refan's Rose съдържа продукти, обогатени с органична розова вода.

Тя е дeстилирана от свежите цветове на българската маслодайна Rosa Damascena, отгледани в екологично чист район в сърцето на Розовата долина на България. Розовите насаждения и почвите не са третирани с пестициди, изкуствени торове и други синтетични препарати.
Органичната розова вода има натурални антисептични и антибактериални свойства, подобрява кръвообращението, поддържа баланса на рН и водния баланс в обмяната на веществата на кожата. Стимулира процесите на регенерация и има успокояващ и противовъзпалителен ефект при обриви, акне и слънчеви изгаряния.


Подходяща е за всеки тип кожа - хидратира сухата, успокоява чувствителната, балансира мазната, тонизира и добавя блясък на нормалната кожа.
Серията Refan's Rose съдържа измиващ гел за лице, дневен и нощен крем, бутер крем за тяло, пилинг сапун-гъба и боди мист. Благодарение на включените в тях активни съставки те омекотяват, овлажняват и тонизират кожата, като при това нежно я парфюмират със запомнящото се ухание на българската маслодайна роза.
Козметичната линия Refan's Rose е създадена специално по повод на партньорството на REFAN с Пловдив 2019 – Европейска столица на културата и е брандирана с логото на фондацията, чийто инициативи пловдивската компания активно подкрепя.