0

И стинско вълшебство от музика, танци и костюми пренася в приказната история за победата на доброто над зло, разказана през образите на симпатични разноцветни котенца, фея, два зли плъха и един коминочистач, които пеят най-забавните детски песни, писани в последно време. Това е мюзикълът „Котешката банда“ - задължителна спирка за всеки малчуган, който се завърна на софийска сцена, за да се играе пред разпродадена зала вече втори сезон.

Истинско вълшебство от музика, танци и костюми пренася в приказната история за победата на доброто над зло, разказана през образите на симпатични разноцветни котенца, фея, два зли плъха и един коминочистач, които пеят най-забавните детски песни, писани в последно време. Това е мюзикълът „Котешката банда“ - задължителна спирка за всеки малчуган, който се завърна на софийска сцена, за да се играе пред разпродадена зала вече втори сезон.

Четиридесетте минути, в които котаракът Бари и неговата банда се опитват да освободят любимата му бяла писана Чар от ръцете на злия магьосник-плъх Рат Сурат, така завладяват публиката, че се виждат не само на големите, но и на най-малките зрители като кратък миг. Сцената през цялото време е пълна с всякакъв калибър котенца, в чиито прекрасни костюми влизат ужасно талантливите деца от „Боб-бон“. А песничките? – Тези песни са истински детски хитове, с толкова завладяващи рефрени, че малчуганите веднага ги запяват с актьорите на сцената. Текстовете са дело на Гергана Сотирова, а музиката – на големия Стефан Димитров.

„На приятел, лапа давам и в беда го защитавам!“ и още много такива послания ще влязат в главичките на най-малките по най-лесния начин – чрез музика и забавление.

Следващото представление на „Котешката банда“ е на 17 февруари в „Сити Марк Арт Център“.