0

С тотина протестъри успя да събере Костя Копейкин пред Народното събрание в София. Опитът му за метеж и този път не успя, но пък директно се обяви срещу държавата обявявайки, че такава не съществува и правителството й е нелегитимно. Мнозинството от присъстващите бяха пристигнали с автобуси и лични автомобили от провинцията и носеха плакати срещу задължителното ваксиниране за COVID-19.

Стотина протестъри успя да събере Костя Копейкин пред Народното събрание в София. Опитът му за метеж и този път не успя, но пък директно се обяви срещу държавата обявявайки, че такава не съществува и правителството й е нелегитимно. Мнозинството от присъстващите бяха пристигнали с автобуси и лични автомобили от провинцията и носеха плакати срещу задължителното ваксиниране за COVID-19.

Мъж развя червено знаме със сърп и чук, но бързо бе накаран да го прибере с обяснението, че ги обвиняват в защитници на проруски интереси, а те видиш ли били с Доналд Тръмп, който разрешил да бият негрите. За разлика от 14 май, когато Копейкин събра над 400 души, мнозина платени с пари от белграския беглец Цветан Василев и дубайският беглец Васил Божков, този път групичката едва надхвърляше 100 човека. Явно благодетелите на Копейки не са доволни от неуспешните му опити за метеж. Феновете му също намаляват, защото след предишния протест се разбра, че с 1 млн. лева от партийните субсидии Копейкин си е купил луксозна къща. Палатът е сравняван по пищност с къщите на наркобароните от Колумбия. Въпреки тези факти, безочието на Копейкин продължи и вчера като бунейки стотината си фена той обяви, че няма имоти в чужбина, защото е българин и иска да остане в родината си. Разбира се, не спомена за палата от партийни субсидии, но и феновете му вероятно бяха прибрали някакви пари. Тази част от тях, които не бяха дошли с автобус, а с лични автомобили, паркирани под опашката на коня, плащаха скъпата синя зона.