Конкурс за есе за 160-годишнината на Болградската гимназия

Конкурс за есе за 160-годишнината на Болградската гимназия

Министерството на образованието и науката, Областна администрация – Сливен и регионалните управления на образованието организират национален ученически конкурс за написване на есе, посветено на 160-годишнината на Болградската гимназия „Георги Сава Раковски“ - гр. Болград, Украйна.

Учениците от 5 до 12 клас имат възможност да напишат есета на тема „160 години Болградската гимназия – извор на родолюбие“. Творбите им трябва да отговарят на темата и да бъдат в обем до 3 страници. До 18 септември желаещите трябва да изпратят 3 екземпляра на есетата си на адрес 8800 гр. Сливен, ул. „Димитър Добрович“ № 3, Областна администрация Сливен, отбелязвайки „за участие в Националния конкурс“ и/или на имейл адрес: bolgim160@abv.bg. Участниците не трябва да забравят да посочат трите си имена, града от който са, училището, класа и телефон за обратна връзка.

Резултатите ще бъдат обявени до 25 септември, а награждаването ще бъде на 29-ти. Класираните на първо и второ място печелят екскурзия до Болград, а всички участници ще получат грамоти, книги и публикуване на есетата им в юбилеен сборник.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.