0

К омичната ситуация от филма на Кустурица „Черна котка, бял котарак“, където прасе ядеше трабант, се повтори насред София, като този път кон заръфа черно Ауди с бургаска регистрация. Не е ясно кой е собственикът на автомобила и дали конят е бил вързан за него.

Комичната ситуация от филма на Кустурица „Черна котка, бял котарак“, където прасе ядеше трабант, се повтори насред София, като този път кон заръфа черно Ауди с бургаска регистрация. Не е ясно кой е собственикът на автомобила и дали конят е бил вързан за него.

Кадърът попадна във Фейсбук групата „Забелязано в София“, където наблюдателен гражданин е щракнал комичната ситуация. Над фотоса пък написа: „На пича сутринта ще му стане лошо. Полицията да предприеме действия“. Повечето от участниците в дискусията обаче приемат със смях видяното. На кадъра се вижда, че конят вече е изял едно от страничните огледала за задно виждане.

Под фотоса пък има и коментари на хора, които твърдят, че собственикът на аудито сам е завързал коня за колата, за да не избяга, но явно не е предвидил какви ще са щетите, които автомобилът му ще претърпи през въпросната нощ. Не липсваха множество шеговити коментара като : „Този ще има още един кон към неговите“, „Единият от “конете” му е излязъл изпод капака“ и „Още една конска сила в повече“.