0

Д екември е тежък за семейните финанси и всеки си прави сметка колко може да си позволи за подаръци за най-близките си. Е, и британското кралско семейство има бюджет за подаръци, но със сигурност е малко по-различен.

Декември е тежък за семейните финанси и всеки си прави сметка колко може да си позволи за подаръци за най-близките си. Е, и британското кралско семейство има бюджет за подаръци, но със сигурност е малко по-различен.

По информация на британския Mirror кралското семейство харчи по 30 000 британски паунда всяка година за подаръци и картички. Подарък има за всеки член на семейството, както и за всеки служител на кралицата.

И по-конкретно. Подаръците са точно 620, а картичките - 750. Но какви са подаръците? Най-често книгоразделители, порцеланова вещ, както и коледен пудинг.

Но какви подаръци си разменят помежду си членовете на кралското семейство? Няма да повярвате! Така например принцеса Ана е подарила на принц Чарлз бяла кожена седалка за тоалетна чиния.

Кейт Мидълтън пък преди време подарила на принц Хари комплект тип "направи си сам гадже". Е, разбира се, това е било преди Меган Маркъл да се появи в живота му.

Принц Хари пък е подарявал на кралицата плюшен пеещ хамстер. Твърди се, че тя доста се стреснала.