0

Ю жнокорейската компания за производството на всъдеходи и автомобили с 4х4 - SsangYong, постоянно обновява и допълва продуктовата си гама. След наскоро представения всъдеход Rexton G4, на щанда на SsangYong на изложението в Пловдив своята национална премиера направи пикапът с висока проходимост Musso. Изцяло новият пикап Musso е изграден върху платформата на Rexton G4 и споделя неговата конструкция с високоякостна рама.

Южнокорейската компания за производството на всъдеходи и автомобили с 4х4 - SsangYong, постоянно обновява и допълва продуктовата си гама. След наскоро представения всъдеход Rexton G4, на щанда на SsangYong на изложението в Пловдив своята национална премиера направи пикапът с висока проходимост Musso. Изцяло новият пикап Musso е изграден върху платформата на Rexton G4 и споделя неговата конструкция с високоякостна рама.

В комбинация със задвижването му 4х4 осигурява висока здравина, отлично поведение извън пътя и безкомпромисна сигурност. 5-местният пикап с двойна кабина съчетава лукса на премиум всъдехода Rexton с ненадмината функционалност и огромна товарна платформа. Допълнен с подходящите за целта надстройки и аксесоари, високопроходимият пикап Musso се превръща в универсално транспортно средство, подходящо за работа и удоволствие. Musso се задвижва от 2,2-литров 4-цилиндров турбодизелов двигател с директно впръскване на горивото и турбина с променлива геометрия с мощност 181 к.с. Скоростните кутии са 6-степенна ръчна и автоматична, разработка на реномирания японски производител Aisin. Отвътре пикапът Musso е луксозен и богато оборудван.

На щанда на SsangYong редом с Musso може да се види и неговия вдъхновител Rexton G4. Въпреки че носи добре познатото име Rexton, внушителният всъдеход не е еволюция на предходния модел, а чисто нова разработка. Предимство за България е наличието на 7 пълноценни седалки, което означава право на данъчен кредит за юридическите лица. В тест-драйв зоната на изложението в Пловдив, посетителите могат да се запознаят и с по-компактните предложения на марката SsangYong, между които градския кросоувър Tivoli и по-голямата му семейна версия XLV. Вносителите от „Ратола Корпорация” са обявили атрактивни цени на колите и приятни изненади.