0

П редизборната кампания вече тече и основните формации, които ще се борят за одобрението на избирателите, вече активно агитират, особено в социалните мрежи. Началото на кампанията бе дадено на 5 март, но какви са посланията и лозунгите на основните играчи на вота на 4 април?

Предизборната кампания вече тече и основните формации, които ще се борят за одобрението на избирателите, вече активно агитират, особено в социалните мрежи. Началото на кампанията бе дадено на 5 март, но какви са посланията и лозунгите на основните играчи на вота на 4 април?

От управляващата в момента партия ГЕРБ са заложили на слогъна " Работа, работа, работа". Този израз се и използва редовно и от премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при обиколките му из страната, чийто основен мотив е да показват какво са свършили през последните 4 години. Дори на част от плакатите, пуснати в социалните мрежи за различните райони, лозунгът на партията е написа с почерка на самия Борисов.

От БСП пък залагат на "С грижа за хората", а в материалите си в социалните мрежи, призовават хората да гласуват машинно на вота.

ДПС пък ще печелят избиратели с "Рестарт на държавата". От доста време от движението призовават за партиите да се обединят около програма за ускорено икономическо развитие на страната.

Патриотите от ВМРО пък традиционно ще използват "България над всичко", но към него сега добавят " Доходи, семейство, сигурност".

Подобен подход имат и от другата патриотична коалиция "Воля- НФСБ". Те ще печелят гласове с "България над всичко! Гласувайте ни задачи!".

"Има такъв народ" на шоумена Слави Трифонов пък са решили да изберат "Решаващият глас си ти". От коалицията "Изправи се.Мутри вън" още не са посочили какъв е техният лозунг, но самото име на формацията звучи като такъв. "Демократична България" на свой ред залага на "България може много повече", от "Републиканци за България на "За Държава с правила", а от 'Възраждане "Повярвай в България".