0

Ч есто хората се вричат във вярност, но също толкова често осъзнават, че моногамията не е за всеки. Някои го правят със стил и неусетно за партньорите си. Други обаче хич не се стараят да скрият прегрешенията си.

Често хората се вричат във вярност, но също толкова често осъзнават, че моногамията не е за всеки. Някои го правят със стил и неусетно за партньорите си. Други обаче хич не се стараят да скрият прегрешенията си.

Така се стига до идеята какъв е стилът на зодиакалните знаци и при изневерите. Разбира се, всеки човек си е уникален само по себе си и по същия начин изневярата му -ако има такава - е уникална. Но ето някои сходства по зодии или поне така смятат астролозите на сп. „Мари Клер“.

Овен

Представителите на зодиакален знак Овен нямат никакъв проблем да изневеряват. За тях тази стъпка е съвсем нормална, даже рутинна. И да се оплаква партньорът им, нищо няма да се промени. Ако остане при него – чудесно. Ако не - ще го сметне за глупак. Та къде другаде ще се намери толкова подходяща половинка, като Овена?! Все пак Овенът държи много на семейството си и при стабилна връзка изобщо не мисли за изневери.

Телец

Телците изобщо не държат да правят излишни усилия и промени, що се отнася до партньора им. Защо им е да се напрягат и да спят с когото и да било, ако си имат постоянен партньор? Те изневеряват само, ако се влюбят, но не могат да напуснат постоянната си половинка. Имат всички предпоставки да са бройкаджии, но рядко прибягват до тези си способности, предпочитат моногамията.

Близнаци

Близнаците изневеряват спокойно и дори непринудено. При това забравят за стореното след пет минути. „И какво от това? Просто се развличах!“ Те не се безпокоят от случилото се, може да разкажат дори и на приятели. Близнаците е от най-лесно изневеряващите зодии и понякога го правят само, за да са „във форма“. Но при стабилна връзка и те се замислят.

Рак

Представителите на зодиакален знак Рак подхождат към изневярата целеустремено и отговорно, както правят и всичко останало – за тях никога няма половинчати неща. Не, че искат да го правят, но „суровият живот“ ги принуждава. Те търсят партньора, който ще им даде увереност. Но имат едно на ум, че едва ли някога ще го намерят, защото на подобен подвиг може би са способни само те. Това е зодията, която най-малко може би е склонна към изневери.

Лъв

Изглежда Лъвовете непрекъснато трябва да се заглеждат по чужди тела, само за да докажат своята значимост. И сякаш за тях важи принципът, че изневярата е здравословна необходимост както дишането. Но всъщност този факт не е самата истина, тъй като ако представителите на този знак имат постоянен партньор, когото обичат – друго не им е необходимо. Ухажванията, ресторантите, подаръците – тези усилия не са присъщи за зодиакалния цар.

Дева

Слуховете са, че Девите носят най-съкровено и отговорно семейните ценности. Всъщност, ако те решат да слагат рога на партньора си, то той едва ли ще разбере - поне, докато самата Дева не реши да издаде изневерите си. А ако реши да го направи, то това хич не говори добре за партньора на зодията. За Девата връзката е много важна и когато тя е стабилна, изобщо не им минава през ума да изневеряват, дори и да не са доволни от сексуалния си живот с партньора.

Везни

Спестявате критики към характера му. Не го карате да се оправдава, живеете, както и той иска. Така представителите на зодиакален знак Везни ще се пристрастят към вас и няма да търсят нищо друго. Ако не ви допада начина на живот на този знак, обаче - вратата винаги е отворена. Най-често очаквайте Везните да си признаят за всяка изневяра и до най-малката подробност.

Скорпион

Важна информация, която трябва да знаете за Скорпионите: Те не се променят. Това просто не влиза в плановете им. Отнасят се към любовта и брака сериозно, но също така съвсем сериозно се влюбват по няколко пъти в годината, така че „уловът“ все още чака. Скорпионите са с идеята, че са най-добрите любовници в зодиака и често изневеряват, за да я проверят за пореден път. И жените, и мъжете от този знак обичат да са ухажвани, но най-вече обичат те да свалят целта сами.

Стрелец

Стрелецът винаги изневерява с удоволствие и го прави като продължение на сегашната си връзка. Възприема това като шанс да срещне още някой, дори и не мисли да го запомни. Даже не се бори да се крие: кога, с кого и колко често – всичко е възможно до следващата среща. Но при стабилна връзка и тази зодия е от тези, които изобщо не мислят да кривнат правилния път.

Козирог

Козирогът не вижда в изневярата криминално деяние или морално осъдително, затова често може да прибягва до нея. Аргументът му е: „И какво толкова? Нищо сериозно не се е случило“. За представителите на този знак всичко изглежда логично – ето, тук има двама, това е любов. Времето ще покаже дали е нещо по-сериозно. Козирогът също е от зодиите, които при стабилна връзка не мислят за изневери, но с него трябва и да се внимава, защото рядко дава втори шанс.

Водолей

Водолеят твърде дълго може да търпи недобро отношение към себе си, но в един момент отсича и взима решения да промени коренно живота си. После подсъзнателно се надява, че ако е изневери по-рано, нещата са щели да се решат от само себе си. Но дали? Все пак за тази зодия изневярата е като втора природа, но естествената леност на характера често пречи за реализирането й. Водолеят, както и останалите въздушни знаци, е от зодиите любовчии, за които изневярата е най-нормалното нещо на света.

Риби

Рибите винаги изневеряват ефектно и изобретателно. И не биха си признали, дори да ги заварите в леглото с друг на принципа: „скъпо, викай полиция, тази голя жена в кревата до мен ме изнасилва“. Знаят хиляди начини ловко да се измъкват и също така да не чувстват вина за стореното. Все пак те са от най-чувствителните в зодиака и винаги за тях изневярата е връзка не само на сексуално равнище, а предимно необходима емоция.