0

2021-ва година носи приятни изненади за всяка зодия. Докато някои от знаците ще се възползват от нови професионални възможности, други най-накрая ще намерят любовта на живота си. Вижте кои месеци от новата година ще ви донесат най-много късмет според зодията ви:

2021-ва година носи приятни изненади за всяка зодия. Докато някои от знаците ще се възползват от нови професионални възможности, други най-накрая ще намерят любовта на живота си. Вижте кои месеци от новата година ще ви донесат най-много късмет според зодията ви:

Овен

Март и октомври ще са късметлийски за вас през 2021 г., така че това е идеалният момент да подпишете договор и да погледнете към нови хоризонти. Бъдете внимателни с кого общувате и избирайте само хора, които смятате за надеждни. Също така юни ще бъде благоприятен месец да направите вдъхновен избор, да си намерите нова работа или да сключите много изгодни сделки.

Телец

Май е месецът, в който Телците могат да се считат за късметлии. Това ще бъде месецът, когато мечтите им се сбъдват по-лесно, желанията им са чути, наслаждават се на първата ваканция за годината или се отдават на много романтични срещи. През май онези, които решат да се оженят по-бързо от очакваното, дори могат да отидат на медения си месец! Май е и месецът, който ще донесе най-много успехи и нови възможности в кариерата. Най-добрите месеци за почивка са юни и септември, защото точно тогава ще имате най-много енергия и желание за живот. Поканете приятелите си в планината и отпразнувайте рождения си ден, защото заслужавате да се отпуснете.

Близнаци

Юни е началото на лятото и най-доброто време за Близнаците през 2021 г. Това е моментът, когато планетите са на ваша страна. Този нов месец защитава знака и всички проекти, амбиции и надежди, които Близнаците имат. Ще имате шанса да подобрите начина си на живот и да стабилизирате финансите си. От друга страна, това ще бъде и най-добрият период за пътуване.

Рак

Април ще е най-щастливият месец за Рака. Родените под този астрологичен знак също ще се радват на няколко добри дни през януари или юни, Венера обаче може да изпълни най-важните им желания през април. В този период Венера ще улесни социалния живот, приятелствата и професионалните взаимоотношения. Раците ще могат да си намерят друга работа с помощта на своите приятели. От друга страна, Венера ще донесе повече любов и ще зарадва необвързаните Раци с приятни изненади и срещи.

Лъв

Лъвовете ще се радват на късмет и печалби през юли, така че началото на топлия сезон е най-добрият период за тази зодия. Всичко ще върви гладко за Лъвовете през юли. Те трябва да бъдат упорити, амбициозни и да се опитват да получат повече от живота, защото имат големи шансове да завършат успешно един от най-сложните си и скъпи планове. От друга страна, Венера също ще бъде щедра в любовта, предлагайки на Лъвовете прекрасни романтични моменти, независимо от възрастта.

Везни

Везните трябва да се насладят напълно на лятото и да планират ваканции, партита и пътувания през август. Последната част от лятото ще бъде най-красивият период от годината и техните надежди и мечти ще се изпълнят по-лесно. Дори големите планове ще бъдат лесни за изпълнение през август, особено ако Везните успеят да спестят пари през пролетта, както ги съветва Меркурий. Също така през август те ще затвърдят позицията си в кариерата.

Дева

Юли ще бъде най-доброто време за Девите. През есента на 2021 г. Меркурий ще бъде по-щедър по отношение на финансите и най-вече в професионалните възможности. Девите, които не са доволни от работата си, условията на работа и заплатата си, имат големи шансове да подобрят ситуацията си в бъдеще. Дори ако в началото на 2021 г. късметът и щастието избягват Девите, това бързо ще се промени през юли. Това, което не се е получило през януари, февруари или март, сега ще се случва с лекота. Астролозите съветват да не се бавите и да отворите нова страница от живота си.

Скорпион

Септември ще бъде най-благоприятен за Скорпионите. От този месец те ще имат късмет във всичко, което се опитват да постигнат, ще пътуват повече и ще имат шанса да се включат в по-интересни проекти по време на работа. Тяхната перспектива ще се промени и те могат да намерят източници на доходи, които никога не са очаквали през последните години.

Стрелец

Докато на някои хора им е трудно през октомври, Стрелецът се радва на добър период и възстановява всичко, което е изгубил. Това е техният благодатен месец, когато късметът и любовта се преплитат в спокойна атмосфера. През този период Стрелците може да открият, че семейството им ще се увеличи или могат да открият нови дейности и източници на доходи за цялото семейство. Въпреки че обикновено не са предпазливи и икономични, през октомври, ноември и декември планетите ще се погрижат за бюджета им, като им помагат да правят дългосрочни инвестиции.

Козирог

Късметът е на страната на Козирога още от първия месец на годината и всичко ще бъде прекрасно до април. През първото тримесечие на 2021-а Козирозите трябва да опитат всичко, да поискат повече от себе си, защото шансовете ще бъдат на тяхна страна. Нищо не им пречи, независимо дали имат малки или големи и амбициозни планове. Септември ще бъде още един добър месец, но най-добрите възможности за Козирога ще се появят през януари.

Водолей

Началото на 2021 г. ще даде на Водолеите енергия, ще ги измъкне от досадната им рутина и ще донесе нови разтърсващи събития. Януари ще бъде отличен месец за връзки, професионални срещи и постижения, заради влиянието на Марс. За Водолеите обаче най-щастливият период ще започне през февруари. Тогава ще се отворят нови перспективи и ако Водолеите не се възползват от тях, ще имат загуби през цялата година.

Риби

Рибите ще имат прекрасен период от септември 2021-ва. Дотогава ще има още късметлийски периоди и красиви възможности, но октомври е месецът, който ще овенчае с късмет всичките им усилия. В средата на октомври Рибите ще се радват на възнаграждение в работата си. Най-големите късметлии от зодията ще получат и по-добри заплати, както и нови предложения за работа или по-атрактивни работни проекти. Обвързаните представители на зодията ги очаква и голямо семейно щастие.

Източник: Edna.bg