0

И ма някои хора, които определено са по-страстни, по-чувствени и знаят много добре как да приведат в действие всички свои похотливи и игриви мисли. Вижте представителите на кои зодии са най-палави:

Има някои хора, които определено са по-страстни, по-чувствени и знаят много добре как да приведат в действие всички свои похотливи и игриви мисли. Вижте представителите на кои зодии са най-палави:

Скорпион
Скорпион - те са известни със своята страстна и огнена натура и е много трудно да бъде угасен пожарът, който бушува в тях. Ако искате незабравими емоции под завивките и истинско удоволствие - Скорпионът е вашият човек.

Козирог

Козирог - представителите на тази зодия са от онези хора, които обичат да дават всичко от себе си под завивките и се грижат за партньора си. Фантазиите им не стихват никога и просто няма как да скучаете, когато сте с тях.

Телец

Телците може само да изглеждат тихи и дори леко мързеливи, но истината е, че когато са с правилния партньор и в онова правилно палаво настроение - е, нещата могат да станат повече от горещи!

 Източник Edna.bg