0

Б ългарският топбоксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев изглежда приключи лагера си на високопланинската спортна база Белмекен. Българинът се готви за защита на титлата си в новата дисциплина "Триад Комбат", която е комбинация между бокс и ММА, а негов опонент ще бъде бившият шампион в UFC Джуниор дос Сантос.

Българският топбоксьор в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев изглежда приключи лагера си на високопланинската спортна база Белмекен. Българинът се готви за защита на титлата си в новата дисциплина "Триад Комбат", която е комбинация между бокс и ММА, а негов опонент ще бъде бившият шампион в UFC Джуниор дос Сантос.

В последните няколко седмици бразилецът даде куп интервюта, в които не спираше да повтаря, че ще нокаутира Кобрата. Той често пускаше и клипове от тренировките си, с които изглежда се опитваше да респектира бъдещия си съперник.

Пулев обаче запази мълчание през цялото време, но вчера не издържа и публикува снимка на заглавие във вестник, което гласи: "Извинявайте, но ще набия Кубрат", думи на Дос Сантос, казани пред канала „Спортната джунгла".

Коментарът на Кобрата под снимката бе многозначителен: "Хмм, ха-ха-ха". А след това последва клип, който показва, че Кубрат слиза от Белмекен, който бе придружен със заплашителното: "Аз идвам... Който иска да ме бие, е добре дошъл..."

Двубоят между българския боксьор и бразилския ММА боец е планиран за 26 февруари в Toyota Center в Хюстън (САЩ).