0

П евицата Клавдия, която по-паметливите зрители помнят от риалити шоуто Star Academy от 2005 г., просълзи меломаните в Македония. Това се случи в рамките на големия спектакъл в памет на Тоше Проески, който почина при трагичен инцидент преди 11 години.

Певицата Клавдия, която по-паметливите зрители помнят от риалити шоуто Star Academy от 2005 г., просълзи меломаните в Македония. Това се случи в рамките на големия спектакъл в памет на Тоше Проески, който почина при трагичен инцидент преди 11 години.

Над два часа продължи благотворителния концерт, а българската изпълнителка изпя любимата си балада на звездата от западната ни съседка „Боже, чуваj jа од зло“.

„За мен беше страхотно изживяване. Голяма чест е да представя България на такова мащабно събитие. Благодарна съм за възможността да изляза на тази огромна сцена с някои от най-големите звезди на Балканите и да изпълня любимата си песен на Toшe”, казва Клавдия. Повече от 14 певци се включиха в събитието в Арена „Борис Траjовски“, сред които Boris Novkovic, Karolina Goceva, Tamara Todevska и др.