0

Х ороскопът често се тълкува като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли стар".

Хороскопът често се тълкува като предупреждение за това какво се задава в близко бъдеще. И докато всеки сам за себе си решава дали да се довери на подобен род предсказания, масово се възприема, че зодиакалният знак може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли стар".

За целите на ново проучване от сайта за извънбрачни връзки Illicit Encounters са анализирали данни за 180 000 потребители и са установили, че зодиакалният знак "говори" много за изневярата.

Направеният анализ е показал, че сред хората, членуващи в сайта, най-висок процент - 16 на сто, са представителите на зодия Козирог. Следват родените под знака на Везни (13 процента) и Рак (11 процента). След тях се нареждат представителите на зодиите Телец (9 процента), Близнаци (8 процента), Лъв (8 процента), Скорпион (8 процента), Овен (7 процента), Дева (6 процента), Риби (5 процента), Водолей (5 процента).

На другия полюс са Стрелците - едва 4 процента от потребителите на сайта са представители на тази зодия.

"Козирогът е земен знак и е крайно практичен. Ако представител на тази зодия не се чувства напълно удовлетворен в брака си, решението му е да потърси щастие другаде. Ако се надявате на моногамни отношения, спокойно можете да се обвържете със Стрелец", казва говорителка на Illicit Encounters.