Kaufland България получи голямата награда „Иновация в управлението на таланти“ във второто издание на конкурса за Employer Branding. Компанията беше отличена за своята най-мащабна и иновативна програма за подготовка на млади кадри - „Управители на бъдещето“.

Програмата „Управители на бъдещето“, за която Kaufland България беше отличена, демонстрира иновативност в подбора, управлението и развитието на таланти. Тя е насочена към хора с малко или с все още никакъв професионален опит, които минават през интензивна 12-месечна програма за развитие под ръководството на опитни ментори.

За младежите пък се откриват възможности да поемат атрактивни задачи,

да ръководят или да участват в разнообразни национални и международни проекти и да обменят опит с над 140 хиляди служители в Европа. След практическото обучение в страната и в чужбина младите специалисти заемат ръководна или експертна позиция в звеното, в което са кандидатствали. Още от самото начало те са наети на постоянен трудов договор и получават възнаграждение за целевата си позиция, както и пълния пакет социални придобивки, който компанията осигурява на всички служители. „Ден преди да ни бъде връчена тази награда, бяхме в Амстердам, за да получим отличието Top Employer Bulgaria и Top Employer Europe 2019 на престижния Top Employer Institute, като за нас високата оценка в България, в средата, в която работим, е също толкова важна колкото международното признание“, каза на награждаването старшият мениджър в „Подбор и работодателска марка “ на Kaufland България Мила Вълкова.

Програмата е изключително успешна и се радва на огромен интерес. Чрез „Управители на бъдещето“ компанията успява да върне български младежи от чужбина или да задържи други да напуснат страната. Kaufland България предлага всичко, което много от тях търсят зад граница - международен мащаб, работа в многоезична среда и възможност за старт на кариера по специалността.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

ВАС отряза „Булгартрансгаз“ за транзитната тръба към Сърбия

Върховният административен съд (ВАС) не позволи на българското държавно енергийно дружество "Булгартрансгаз" ЕАД да сключи договор с консорциума "Газово развитие и разширение в България" за изграждането на отделни газопроводни участъци, даващи възможност за транзит на синьор гориви от българо-турската до българо-сръбската граница, докато не приключат окончателно споровете с отстранената саудитска компания "Аркад", съобщава БНР.

Бизнесът иска спешни реформи за цената на тока

Спешни реформи за цената на промишления ток поиска бизнесът от енергийния министър на заседание на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Работодателите предупредиха за пазарни манипулации и за системно скъпа електроенергия за индустрията.