0

С мята се, че да се родиш на точно определена дата и точно в определен час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно, но е част от твоята земна мисия. Нещо е липсвало в миналите ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш сега. Тази теория обяснява защо понякога проявяваме черти или извършваме действия, нетипични за характера ни. Защото същите тези „нетипични”действия и черти са били неизменна част от нашата природа в миналите ни животи.

Смята се, че да се родиш на точно определена дата и точно в определен час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно, но е част от твоята земна мисия. Нещо е липсвало в миналите ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш сега. Тази теория обяснява защо понякога проявяваме черти или извършваме действия, нетипични за характера ни. Защото същите тези „нетипични”действия и черти са били неизменна част от нашата природа в миналите ни животи.

ОВЕН

Ако сте се родили под този зодиакален знак, значи в миналия си живот сте били невзрачни и нерешителни. Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад собствените си позиции. И сега е време да се научите да бъдете себе си.
Да бъдете смели, да не отстъпвате от своите житейски принципи.

ТЕЛЕЦ

Ако сте представител на тази зодия, значи твърде дълго сте били бедни в миналите си животи. В този живот ви се дава шанс да се научите да печелите, да се радвате на скъпи придобивки и всевъзможни глезотийки. Много пъти ще ви се иска да сцепите стотинката на две или да спестите. Не го правете!


Всеки Телец е орисан да живее охолно, само и единствено, ако не е скъперник.

БЛИЗНАЦИ

Под този зодиакален знак се раждат хора, които в миналите си животи са отделяли цялото си време на науката, на някаква обществена кауза или на това да служат на някого. Вглъбени в своите задължения, те не са могли да се радват истински на собствения си живот. Затова сега имат шанс да опознаят цялата му красота.
Да се радват на облака, на порива на вятъра, на красив стих. Да плачат на тъжна песен, да усетят силата на дребните неща.

РАК

В настоящото си съществуване Раците са посветени на семейството си, но в миналите си животи са били търговци или пътешественици, отдаващи времето си изцяло на своя бизнес и своите интереси. Обикаляли са света, видели са хиляди места, опознали са много хора и култури.
И сега е моментът да си седнат на дупетата и да оценят комфорта и удовлетворението от спокойния семеен живот, както и да прекарват времето си с близките си.

ЛЪВ

Представителите на тази донякъде егоцентрична зодия често са обвинявани в егоизъм и дори в нарцисизъм. Оказва се, че имат пълното право да са такива. Защото в предишните си животи тези хора са били изключително отдадени на себеподобните си. Помагали са безрезервно, пренебрегвали са изцяло своите нужди в името на чуждото щастие.
И ето че сега настъпва времето, в което трябва да се посветят малко на себе си и своето его.

ДЕВА

Родените под този зодиакален знак са били отшелници, свещеници, монаси. Хора, посветили съществуването си на духовното търсене и израстване. И вселенският баланс сега им налага да усетят малко и от светската суета, от атмосферата на финансовите и търговски деяния, от любовта и омразата на хората. От политиката, управлението, модата, киното, изобщо всичко, типично за съвременния свят.

ВЕЗНИ

Завидна дипломация, маниери, невероятен чар и комуникативност. Тези отличителни черти на Везните обаче не са им били винаги присъщи. В предишните си животи те са били груби, дори жестоки, алчни, злоупотребяващи с доверието на другите.

Интересували са се само и единствено от собствените си облаги, затова сега е времето да изкоренят ужасните си навици и да станат пример за хуманност, чест и справедливост.

СКОРПИОН

Мистерията, потайността и затвореният характер на представителите на тази зодия не са случайни. Те са един вид кармичен балансьор, защото в миналите си животи Скорпионите са били бъбриви, лековерни, дори повърхностни, но най-вече – не са имали способността да пазят истински важни тайни. Освен това с тях много често са злоупотребявали и сега колелото се завърта.

СТРЕЛЕЦ

При тази зодия нещата са малко по-специални. Стрелците в миналите си животи са преследвали само и единствено удоволствието. Всъщност тази тяхна черта е силно изразена и в сегашния им живот. Но заедно с нея вече се появява и една дълбока духовност.
И тук е разковничето – кармата на Стрелеца е да намери баланса между удоволствието и мъдростта! Да бъде чист като дете, но с извисена душа.

КОЗИРОГ

Родените под знака на Козирога са обикновено борбени хора, безкрайно уверени в себе си и много успешни кариеристи, Козирозите са надарени с въпросните черти, за да компенсират пълната си отдаденост на семейството и домакинството в миналите си животи. Сега им е дошло времето да разширят своите хоризонти и да се посветят на личностното и професионалното си развитие.
Да усетят вкуса на успеха и да свикнат с перспективата на гледката от върха.

ВОДОЛЕЙ

Щом сте се родили под знака на Водолея, значи все още плащате висока цена за цяла редица егоистични и егоцентрични превъплъщения в миналите си съществувания. Неслучайно Водолеите са абсолютни алтруисти, готови да помогнат на всекиго.
Урокът, който трябва да научат сега, е, че целият свят е едно голямо семейство, в което всички трябва да се обичат и да си помагат.

РИБИ

Този знак затваря зодиакалния кръг и неговите представители са научили всичките си житейски уроци. Остава им само правилно да приложат наученото в миналите си животи, за да съществуват в щастие и хармония със себе си и околните. Смята се, че ако Рибите не слушат вътрешния си глас, който абсолютно винаги знае правилното решение, няма да намерят радост и покой. Така че съветът ни към тях е просто да не изневеряват на себе си. Никога!