0

П оследните години армията започна да се модернизира и това пречи на някого. Това каза вицепремиерът, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по бТВ във връзка с шпионския скандал.

Последните години армията започна да се модернизира и това пречи на някого. Това каза вицепремиерът, военен министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по бТВ във връзка с шпионския скандал.

По думите му трудно можело да се каже, че е била сериозна изнесената информация. Каракачанов подчерта, че полковник Петър Петров бил помощник в Дирекция финанси. "Военнослужещи се награждават, когато имат дълга служба и няма забележка за нея. Аз не съм работил директно с него. Този случай е под наблюдения от поне 6 месеца. Аз знам от много отдавна, но не съм казвал, за да не се пречи на работата на службите", заяви военният министър.

По думите му кампанията тече по особен начин, а основните приоритети на ВМРО били доходи, семейство и сигурност. "Минималната пенсията от 300 лв. бе предложение на ВМРО, но е заслуга на цялото правителство", каза Каракачанов и добави ,че в битието и житието си няма от какво да се срамува.

"Какво значи да питаш Конституционния съд какво е пол? Децата се раждат с два пола, това че някой хора имат различна сексуална ориентация не означава, че има повече от два пола", категоричен бе той във връзка с питането на шефа на ВКС Лозан Панов до КС. 

По думите му кой ще вземе патриотичния вот ще реши избирателя. ВМРО защитавали патриотични тези. Каракачанов отново подчерта, че структурите решили да не се явят заедно с НФСБ. 

"Аз съм коректен човек, лоялен съм на каузите на ВМРО. Следващото Народно събрание трябва да има приемственост", завърши Каракачанов.