0

П одкрепата е за ДПС на тези избори в Стамболово и всяка българска община ще е ясен и категоричен сигнал за София и Брюксел, че нашата Родина България е категорично против омразата. Днес омразата е по-силна от всякога, защото националистите бяха допуснати във властта. Те пренесоха езика на омразата в Народното събрание и във властта. Но обединени и заедно, с присъщите ни разум, мъдрост и толерантност ние ще победим омразата. Това заяви на предизборна среща в Стамболово председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Подкрепата е за ДПС на тези избори в Стамболово и всяка българска община ще е ясен и категоричен сигнал за София и Брюксел, че нашата Родина България е категорично против омразата. Днес омразата е по-силна от всякога, защото националистите бяха допуснати във властта. Те пренесоха езика на омразата в Народното събрание и във властта. Но обединени и заедно, с присъщите ни разум, мъдрост и толерантност ние ще победим омразата. Това заяви на предизборна среща в Стамболово председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Според него има огромна символика в номера на бюлетината за ДПС 55, защото движението ще излъчи свои кметове в най-малко 55 български общини.

„Ядосахме много хора, защото българският етнически модел вече се реализира. Все повече етнически българи като мен и православни християни работят за каузата на ДПС. А това е каузата на етническия мир и успешния български етнически модел. Затова се стигна до инцидента в Сунгурларе, защото станахме много обединени и много силни. Вече никой не може да отрече, че ДПС е най-българската, най-патриотичната и най-толерантната партия“, каза на срещата зам.-председателят на ДПС и депутат от Хасково Йордан Цонев.

Централният лъч на ДПС дойде в Стамболово, за да изрази подкрепата за кандидат-кмета Аднан Йълдъз. Във форума участваха още евродепутатът от ДПС Хатидже Алиева, кандидат-кметовете в Свиленград и Минерални бани Милко Калайджиев и Мюмюн Искендер, кандидати за общински съвети в Хасковска област и стотици членове и симпатизанти.