0

Д ПС е пазител на целостта, стабилността, мира и сигурността в страната презпоследните 30 години. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборен митинг в центъра Ветово. На предизборната среща бяха представени кметове на кметства и листата за общински съветници начело с кандидата за кмет на община Ветово  д-р Мехмед Мехмед съобщиха от партията.

ДПС е пазител на целостта, стабилността, мира и сигурността в страната презпоследните 30 години. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборен митинг в центъра Ветово. На предизборната среща бяха представени кметове на кметства и листата за общински съветници начело с кандидата за кмет на община Ветово  д-р Мехмед Мехмед съобщиха от партията.

Лесно е да управляваш малка община, когато си от ДПС. Лесно е, защото нашето единство и нашата сила дава властта, с тези думи се обърна  Карадайъ към жителите на община Ветово.  "Печелим местната власт с тези образовани, знаещи, можещи и доказали себе си в сферата, в която се развиват кандидати. Ние познаваме всеки от тях, даваме им местната власт, те със своята компетентност правят проектите", каза Карадайъ и обясни, че д-р Мехмед има врата в София, на която да почука - ДПС. 

"Скъпи братя и сестри от всички етноси, единственото място, в което различието е ценност, а не проблем – това е ДПС", бе категоричен лидерът на ДПС. Карадайъ призова всички заедни да градят бъдещето на Ветово и поясни, че именно ДПС е пазител на целостта, стабилността, мира и сигурността в страната.

"В трудни и сложни времена, когато е необходимо, ние подкрепяме и власт в името на стабилността и сигурността на страната, но когато е необходимо сваляме власт в името на стабилността и сигурността", каза Карадайъ и добави: " Ние можем да го направим, знаем как и затова за Ветово на 27 октомври д-р Мехмед ще е кмет на общината, призова Мустафа Карадайъ.

По време на предизборната среща, изказване направи и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. "Каквото и да ви говорят, ДПС е най-българската партия",  бе категоричен Цонев и добави: "Това е партията, която с мирни протести и бунт точно на българските мюсюлмани, срещу поруганото им достойнство докара демокрацията и свали тоталитарния режим. Режимът на ченгетата от ДС, какъвто е и дълго управлявалият тази община. Евроатлантическият път на България не можеше да стане без ДПС и без визионерската мисия на почетния председател д-р Ахмед Доган – без неговата решаваща роля, без патриотизма и любовта на тези хора към България", бе категоричен Цонев. По думите му ДПС е гарант за националната сигурност и териториалната цялост на България.

На предизборният митинг присъстваха още  зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, членът на ЦОБ Емел Етем, народният представител Бюрхан Абазов, областният председател и кандидат за кмет на Русе Дауд Ибрям.