Камасутра по знаците на зодиака

Камасутра по знаците на зодиака

Кои пози са най-подходящите

Сексът и любовта са от основните приоритети на астрологията от векове. Затова и специалистите по темата за връзката между звездите и живота са избрали позите, които са подходящи за съответния знак. Те често съвпадат с другите от съответната група, подчиняваща се на стихиите Огън, Земя, Въздух и Вода, сочи справка на астроприложението на в. „Телеграф“.

Овен

Огнените Овни са в състояние да възпламенят страстта и сред най-равнодушните. За тях обаче е трудно да загърбят своето его и да въздигнат на пиедестал освен себе си и партньора си. В секса са отличници. Опияняват се от усещането за неограничена власт и от майсторските си умения. Доста темпераментни са, но ако намерят половинка, която да ги насочва в правилната посока, нямат цена. Обичат да се самопровъзгласяват за любовни експерти. Взискателни са както към себе си, така и към другите. Обичат да задават тона както в постелята, така и далеч отвъд нейните граници. Със сексуалната енергия на Овните могат да бъдат повдигнати планини. Самите те ясно разграничават физиката от лириката на любовта. Не обичат да чакат, още по-малко да просят любов. Повечето Овни имат силни ерогенни зони по шията и ушите, като мнозина от тях обичат не само да ги галят и целуват там, но и да ги пощипват. От позите на Камасутра за Овните са особено подходящи две – „Раковина“ и „Пантера“. Първата започва с целувка по ухото, леко захапване на меката му част и докосване с устни зад ухото. А втората стартира с прошепването на мръсни, даже шокиращи сексуални приказки в ухото и накрая с изпълнението им. („Пантера“ е особено подходяща и за друг зодиакален знак – Стрелец и там по-подробно е описана).

Телец

Това са страстни създания, склонни и на саможертва. Обичат да са победители и ако ги накарате да се чувстват такива, ще бъдете с тях за дълго. Телците обичат да доминират във всичко, особено в секса. За мъжете от тях е подходяща поза да са в гръб на партньорката, която е на колене и взаимно да се галят по гърдите, раменете, гърба и интимните части. Бавни и силни движения са подходящи за Телците. Те ненавиждат прибързания секс. И двата пола си падат по ласките и постепенното приближаване към оргазма. Жените също обичат да са господарки в леглото. И за Телците шията, особено тилът е ерогенна зона, затова – целувайте ги точно там. Както и другите земни знаци, така и Телците си падат по позите "Страстниче" и "Орхидея" – жената лежи по гръб с колене, свити до гърдите, а мъжът е отгоре и на колене, като влиза внимателно. Не са му нужни ръце да пази равновесие и с ръцете си може да достави допълнително наслада. Телците обичат играта да е дълга и за двата пола и е добре всичко да започне с бавен и чувствен стриптийз.

Близнаци

Близнаците не са вълшебници по природа, но с тренировки постигат сериозни резултати. Обичат пози лице в лице. За тях идеалната е да лежат на едната страна, да направят няколко постъпателни движения и след това да се обърнат на другата и през цялото време да не губят от поглед партньора си. За тях е особено подходящо да правят секс в движение, отново и отново. Истински знак на Въздуха, вибрира като струна на вятъра. Те са необикновено отзивчиви, стане ли въпрос за секс. Имат нужда от огромен спектър еротични усещания – сексът за тях е нужда да слушат, виждат, да надушват аромати и да усещат. За тях се казва, че обичат с ушите си – дори само любимият глас е в състояние да ги доведе до сексуален екстаз. В секса им допада да взимат инициативата, нуждаят се от еротични приключения. Тяхната сексуалност също е в ръцете, които са особено чувствителни при Близнаците. Те обичат секс по телефона и дори често го използват не само като прелюдия към истинския. За тях е подходяща поза „Праскова“, препоръчвана също за другите въздушни знаци Везни и Водолей. При нея двамата са прави лице в лице. Жената повдига единия крак и го сгъва в коленете. Мъжът е с прибрани крака и с леко приклякане прониква.

Рак

За чувствителните Раци е поза „Лотос“ – той лежи с лице нагоре, тя го е възседнала с леко сгънати крака, почти като в поза „Ездачка“, но е с гръб. Ракът обича максималната близост с партньора. За разгрявка харесва оралните ласки, повече от която и да е друга зодия. Взискателен е към себе си и особено към партньора си, дори нещо да не му харесва минимално, той може това да превърне в огромен проблем. Обича партньорът му да проявява фантазия, както и самият той – може би това е най-изобретателната зодия в секса, макар Раците да са и от най-консервативните. Ракът често предпочита повече да анализира собствената си възбуда, отколкото да се стреми да я предаде и на партньора. Той/Тя няма нищо против огледало на тавана в спалнята. Обичат поза „Скорпион“ – жената лежи по гръб и е вдигнала краката си, които се събрани, мъжът е плътно седнал до нея и е проникнал в нея – най-добрата поза за стимулация на G-точката. Поза „Делфин“ пък помага за разтоварване – мъжът е на колене с изправен торс, а жената е легнала по гръб, акробатично се е извила и е направила полумост, за да може той да проникне леко в нея.

Лъв

Ексхибиционист по природа, Лъвът има нужда да бъде обожаван и да му се възхищават за всяко нещо, което прави. Харесва сексът винаги да е с бурен финал, макар и не толкова често да го постига. Но на него винаги може да се разчита и в тази област. Секс на колене – няма проблеми. При Лъва лесно се постига възбуда и тя е винаги много силна. Добре е понякога да прави пауза, за да продължи още и още. Лъвът (и от двата пола) умее да доставя оргазъм на партньора си. В секса е горещ и с обезкуражаваща прямота. Харесва му да го прави, дори напълно облечен. Както във всичко останало, Лъвът и тук проявява изключителна щедрост. Знае как да възбуди и най-интимните кътчета от тялото на партньора. Харесва му, независимо дали става въпрос за мъж или жена, първи да стига до финала и царствено да наблюдава как партньорът скоро свършва. Гърбът е ерогенна зона и за двата пола. Харесва поза „Везни“ – мъжът и жената са приседнали, като тя е върху него. Също обича и поза „Феникс“ – жената лежи по гръб, краката й са прибрани и сгънати към гърдите, а мъжът е на колене и над нея. Огледалото в спалнята – на тавана или на стената, е едно от нещата, които Лъвът харесва, но не винаги си признава. Тази зодия обича да се наблюдава и да се възхищава сама на себе си.

Дева

Девата мечтае за голяма близост, за нея е подходящ секс в креват. Обича партньорът да поема инициативата и да диктува ритъма. И жените, и мъжете са особено сексуални. Девата няма нищо против сама да се задоволява, но обожава да го прави за партньора. Обикновено Девите не проявяват публично чувствата си, предпочитайки да запазят за себе си дълбоките чувства. Девата е ценител на добрата техника и винаги побърква околните със своята сексуалност. Тактиката й е да се съпротивлява до последно и да накрая да представи така нещата, че избира победителя, когото всъщност отдавна си е харесала. Ерогенни зони на Девата са пъпът и коремът под него. Поза „Орхидея“ сякаш е измислена за Девата – жената лежи на гръб със сгънати крака, обхващайки с тях таза на приклекналия и проникнал в нея мъж. Девите обичат обстоятелствата покрай секса – за тях са цветя, шампанско, черен хайвер – или просто няколко приказки с добър и предразполагащ край.

Везни

Обикновената мисионерска поза е скучна за Везните, но те нямат нищо против леката й трансформация, лежейки настрани. Везните обичат да сплитат ръце, крака и тяло с партньора. Те нямат нищо против взаимната ръчна стимулация с партньора, която после да прерасне и в орална. Поза „69“ им подхожда. Харесва им да свършват заедно с любимия. Зад външната скромност на Везните се крие истински ураган в леглото. Те могат като с магнит да привличат оргазма за себе си и партньора. За тях важи правилото за здраво тяло в здрав дух или поне опитите да го постигнат. Вените също харесват бавния секс. Ябълките на задника са ерогенна зона за тях. Както Близнаците, така и Везните си падат по поза „Праскова“ – мъжът и жената са прави, тя е с присвит един крак. Харесват да правят орална любов и пак да са прави.

Скорпион

За тази зодия сексът е водещ принцип и се опитва да пробва колкото може повече пози. Обичат да поставят „жертвата“ си на гръб, да използват езика и устните си, за да й придадат наслада, а после да я възседнат и да се отдадат на животинския си инстинкт. Скорпионът никога не забравя за себе си в секса, дори ако се наложи да го направи и с ръце. Те са хипнотични любовници. Обичат да са господари в секса, но са и особено щедри на ласки. Знаят как да възбудят партньора. Половите органи са особено важни за тях. Харесва им да правят поза „Делфин“, особено с Риби и „Лотос“ с Рак, но всичко да бъде под техния диктат. Обичат тайните и да правят така, че сексът им да изглежда като магия. При „Делфин“ мъжът е на колене с изправен торс, а жената е легнала по гръб, акробатично се е извила и е направила полумост, за да може той да проникне леко в нея. Позата обаче бързо омръзва, а и е трудна за физически изпълнения, затова Скорпионът често я сменя с друга. При „Лотос“ жената е с гръб към легналия по гръб мъж и го е възседнала, докато той е с леко присвити крака в коленете.

Стрелец

За тази зодия е поза „Пантера“. Знакът е поклонник на дивата животински страст. При тази поза входът е само отзад, като при животните. Пантерата сладострастно извива гръб и налага своя ритъм, докато мъжът използва ръцете да й доставя още удоволствие - необуздан животински инстинкт. Стрелецът лесно стига до възбуда и лесно се губи в нея до безумство. Харесва риска и често партньорите му смятат предложените места за секс за неуместни, това още повече го възбужда. Както всички знаци на Огъня, така и Стрелец харесва поза „Феникс“ – жената по гръб с прибрани крака и свити в коленете, а мъжът е върху нея. Падат си и по „Раковина“ – вариант на мисионерската, но жената е със силно сгънати към раменете си крака. За Стрелците особено важен е непланираният секс. Харесват и вариантите под душ или в басейн.

Козирог

И в секса, както навсякъде другаде, Козирогът държи да доминира. За него е подходяща поза „Орхидея“ - жената лежи по гръб с колене, свити до гърдите, а мъжът е отгоре и на колене, като влиза внимателно, но и върти в различни посоки за по-доброто разцъфване на орхидеята. Обича и поза „Ездачка“ (жената седнала с лице върху легналия на гръб мъж), но само ако той има доминацията, поне за бързината на галопа. Козирогът обича верни, любящи и покорни партньори. Има нужда от пълна свобода на действията, за да получи удоволствие от секса. За него са важни неща, като еротичен масаж, чаша вино, изискани аромати и всички други работи, които го възбуждат. Козирогът обича партньорът му първо да го възбуди с жестове и движения. Обича да му правят, но и да прави орални ласки. Свивките на коленете могат да бъдат еротична зона за него, както и целите колене. Харесва дълбокото проникване. Харесва игрите преди секса, както и да прави стриптийз. Обича игрите на разплата – партньорът да си плати за удоволствието. Но Козирозите трябва да внимават да не пресолят манджата.

Водолей

Пада си по необичайния секс, затова описаната вече няколко пъти поза „Праскова“ е точно за него. Той обаче е в състояние да й придаде нови варианти, започвайки с дълга предварителна игра лице в лице. Обича разговорите за секса. Пада си и по дългите прелюдии преди самото начало. В известна степен Водолеят е авангардист в еротиката. Обича да експериментира с нови и нови неща или да придава нов вариант на добре познатите. Има смели сексуални фантазии, които често реализира. Умее да се контролира дори в най-сюблимните моменти. Оргазмът му е силен и заразителен. Дланите са му ерогенна зона. Обича целувките и ласките. За него е подходяща поза „Вълшебната лампа“ – вариант на „Лотос“, при който жената е по гръб, но краката й са свити йогистки, докато мъжът нежно прониква. Водолеят е в състояние да подари огромна сексуална мощ на партньора. Той не би се посвенил да използва и всякакви подръчни предмети или сексиграчки за доставяне на наслада. Не се свени да използва и ръцете си, за да достави удоволствие на партньора, а и на себе си.

Риби

Както и другите водни зодии, така и за Рибите е подходяща поза „Делфин“. При нея мъжът е на колене с изправен торс, а жената е легнала по гръб, като акробатично се е извила и е направила полумост, за да може той да проникне леко в нея. Рибите са особено емоционална зодия и затова сексът с тях винаги е невероятно преживяване. Затова не се изненадвайте, ако ви предложат поза двамата да са легнали на една страна, мъжът да е отзад и да е проникнал в жената по естествения начин. Така мъжът може и да захапе леко ушенцето на партньорката или да шепне възбуждащи неща. Рибите са зодия на жени съблазнителки и мъже свалячи. Имат обаче нуждата те да бъдат избрани. Могат с години да търсят идеала си за партньор. Те са нежни и замечтани създания. Знаят за силата на своята привлекателност. Еротичните им зони са от палците на краката нагоре. Харесват пощипванията и галенето. За тях е подходяща и описаната вече поза „Лотос“. Харесва им да представят секса си като нещо особено тайнствено, до което малцина имат достъп. Те обаче си падат и по секса за една нощ и свалките без предисловия.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.