Какво правят зодиите, когато любовта не върви

Какво правят зодиите, когато любовта не върви

Везни

Стават герои на труда

Нещастни в любовта – щастливи в работата. Макар и да държат много да половинката си, Везните са големи любовчии и още по-големи работохолици. Или поне биха могли да станат второто в моменти на душевна несгода. Когато една част от живота им не е наред, те са склонни да компенсират, като наблегнат на друга. Ако забележите, че доскоро мързеливата ви половинка Везна се е посветила твърде страстно на работата си, вече знаете какво би могло да означава това.

Скорпион

Опустошителна градушка

Безмълвното страдание е мимолетно и преходно състояние за всеки Скорпион. Представителите на този знак са твърде страстни хора, за да успеят да удържат клокочещите си емоции. На първо време измъченият Скорпион ще стане нервен и избухлив. Ще прави скандали по всякакви поводи, които нямат никаква връзка с конкретния проблем. Ще се старае с всички сили да не се издаде, но едва ли би могъл да устиска по-дълго от няколко часа – максимум 24, преди градушката да се разрази.

Стрелец

Зли са като оси

Много модерната заемка от английските психолози “пасивно-агресивен” е точно като за страдащия Стрелец. Само Ракът може да има по-гадно, обидно и грубо поведение, замаскирано под привидно невинни забележки. Неприятните реплики се редуват от избухвания, които винаги са по съвсем различен повод от истинската причина. Ако започне да ви замеря с двусмислени шеги и заядливи коментари, не реагирайте безсмислено. Помислете каква би могла да е причината.

Козирог

Връзката, това съм аз

За човек, който се опитва да държи всичко под контрол, една несполучлива любов е буквално кол в сърцето. Козирогът не би се примирил, ако нещо във връзката му не върви. Той ще се опита да разбере какъв точно е проблемът, тъй като неустановените положения съвсем не са му по вкуса. Ще се постарае да изглади нещата дори да са отвъд всякакво изглаждане. За него връзката – това е той самият. Ще разберете, че страда по това, че полага свръхусилия да “оправи нещата”.

Водолей

Оказват се твърде заети

На любовната несполука Водолеят реагира по свой си начин – крои грандиозни планове. Дори ги осъществява. Заминава в чужбина, купува си трактор, основава фондация. Може да разберете, че между вас нещата не вървят, когато Водолеят стане много зает и не може да намери време да сте заедно. “Бих искал да излезем, обаче трябва да се срещна с еди-кой си/налага се да отида на фитнес/йога/курс по оригами.” А иначе той ще се държи така, сякаш е безумно и щастливо влюбен.

Риби

Свободата ги зове

Изведнъж получават неудържим порив към свободата. До този момент са били напълно доволни от всички ограничения, които идват от живота в двойка. Но сега вече им се иска да видят свят, да поемат “свеж въздух”, липсват им хората. Колкото и да се правят на влюбени, ако започнат да се оглеждат настрани и да търсят други изживявания, това е сигурен белег, че нещо не е наред. Ако е щастлива в любовта, Рибата няма да има нужда да търси нещо друго.

Източник: Труд

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.