0

П редставителите на отделните зодии ценят различни подаръци. Ако се чудите какво да подарите, вижте нашите съвети и идеи!

Представителите на отделните зодии ценят различни подаръци. Ако се чудите какво да подарите, вижте нашите съвети и идеи!

 ОВЕН

 Представителите на зодия Овен биха оценили високо подарък, който показва, че ги познавате добре. Всичко, което би погалило егото им, тип "Ти си страхотна/страхотен", "Обичам те/обожавам те", " Ти си най ..." и т.н. е перфектен подарък за мъж и за жена Овен. Преди да закупите подарък за жена Овен или мъж Овен първо си дайте ясна представа какво го/я вълнува като хоби и интереси.

ТЕЛЕЦ 

Няма да сбъркате, ако подарите на представител на зодия Телец авторска пластика или скъпо шампанско. Жената Телец би се зарадвала на красиво бижу и ароматни свещи, а за мъжете Телци прекрасен подарък е хубавото вино и подбрани сирена.

БЛИЗНАЦИ

Желан подарък за жена Близнаци биха били някои книги или бижута. Ако сте креативни, със сигурност ще оценят, ако им организирате пикник на интересно място, което да бъде изненада, а защо не да им подарите раница или чанта за пикник и да превърнете излизането сред природата в често забавление със семейство и приятели.


РАК

Раците са затворени личности, затова е добра идея за жена Рак да поднесете подарък мида с перла, за да ги подтикнете да "излязат от черупката", в която са се затворили, а за мъжете Рак - прекрасен подарък е авторска пластика.

ЛЪВ

За мъж Лъв изберете авторско произведение на изкуството или любимо питие, а за жена Лъв може да заложите на SPA процедури, красиви аксесоари и изтънчено шампанско. И не забравяйте да изберете подходяща опаковка за Вашия подарък, тъй като Лъвът държи на изпипаните детайли.

ДЕВА

Девата обича да бъде глезена, така че прекрасен подарък би била тънка верижка със сърчице на нея. Освен това, жената Дева с особено внимание ще се зарадва, ако за подарък изберете козметика, на основата на естествени екстракти, а мъжът Дева - би предпочел комплект за обзавеждане на офиса. Също така ценят всички подаръци, свързани с работата им. Всякакви справочници, карти, атласи, навигации също са добър избор.

ВЕЗНИ

И жените, и мъжете Везни обичат красивото в дома и около себе си, защото без хармонията, сред която живеят, биха се разболели. Жената Везни би се зарадвала на бижу, както и на чаен сервиз за двама или на красиви чаши за вино. Мъжът Везни няма да откаже нова технологична джаджа или нещо практично, което би му помагало както в дома, така и в работата.

СКОРПИОН

Представителите на зодия Скорпион са много привързани към семейството, така че няма да сбъркате, ако им подарите красива рамка за снимки или албум, в който да съхраняват семейни спомени. Както жените, така и мъжете се славят като страстни натури и биха се зарадвали както на нестандартен еротичен подарък, така и на артистичен подарък, свързан с изкуството.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са надарени с приключенски дух. Прекрасен подарък за Стрелец би била карта на света, която да ги подтикне да предприемат ново приключение към интересна дестинация. Дамата Стрелец би се зарадвала на красив букет или SPA терапия, докато мъжът Стрелец би се насладил най-много на хубаво вино.

КОЗИРОГ

Подходящи подаръци за Козирозите са всички тези, които няма да изгубят стойността си във времето, даже напротив – ще стават все по-ценни. И ако антикварните реликви и кюлчетата злато не са ви по джоба, то насочете се към подаръци, свързани с космоса или дома. Жената Козирог е домошарка и би се зарадвала на рамка за снимки за родословното дърво, а мъжът Козорог предпочита подаръци, свързани с комфорта му в офиса.

ВОДОЛЕЙ 

Жената Водолей би се зарадвала на всичко био, еко, ръчно изработено специално за тях, както и на амулети и талисмани за късмет. От друга страна, мъжът Водолей се увлича по всякакви модерни джаджи и технологии, както полезни за офиса, така и биха влезли в употреба за бита.

РИБИ

Рибите са най-чувствителните и любвеобилни представители на зодиака. Ароматни свещи, красиви цветя и нежно бижу са най-добрите подаръци за жените Риби. Мъжете Риби биха се зарадвали на хубаво шампанско или вино, както и на подаръци с морски и водни мотиви.