0

К огато страхотният секс е предначертан от звездите... не е зле да хвърлите едно око. Ако искате да се насладите на невероятна химия с някого, вероятно няма да ви навреди да проверите дали си заслужава да пробвате. Представяме ви най-добрата съвместимост в секса на всяка една от зодиите.

Когато страхотният секс е предначертан от звездите... не е зле да хвърлите едно око. Ако искате да се насладите на невероятна химия с някого, вероятно няма да ви навреди да проверите дали си заслужава да пробвате. Представяме ви най-добрата съвместимост в секса на всяка една от зодиите.

1. Овен


Като първите в зодиака, представителите на зодия Овен са настоятелни и агресивни, възприемат партньорите си в секса като завоевание. Склонни са да преследват и искат незабавно удовлетворение. Не обичат емоционалните игри.
 
Най-добри партньори: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион
 
2. Телец
 
Повече чувствени, отколкото сексуални, Телците търсят стимул, а не възбуда. Миризмите, звуците и докосванията в секса са много важни за тях. Мразят да хабят енергия, затова трябва да са в настроение, за да правят секс.


 
Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева, Козирог
 
3. Близнаци
 
Близнаците са много свободни в своята сексуалност и обичат да експериментират с места и мръсни разговори. Много добри са във флиртовете с партньорите. Ако искате да се забавлявате със секса и да пробвате нещо ново – те са хората.
 
Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей
 
4. Рак
 
Подходът им към сексът е много креативен и чувствен, но имат нужда от време, за да се задоволят само с това. Те са интуитивни и могат лесно да усетят какво иска партньорът им. За тях сексът е в голяма степен игра на усещания.
 
Най-добри партньори: Телец, Лъв, Козирог, Риби
 
5. Лъв
 
Лъвовете са известни със своето силно желание да правят секс и разчитат основно на своя чар и химия, за да примамят партньорите си. Те носят удоволствие и искат такова. Обичат игра на прелъстяване и любовна игра.
 
Най-добри партньори: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв
 
6. Дева
 
Девите не са особено примерни. В интерес на истината те са изключително сексуални и чувствени. Обичат да докосват и да бъдат докосвани. С тях сексът е наистина запомнящо се преживяване.
 
Най-добри партньори: Телец, Везни, Риби, Козирог
 
7. Везни
 
Везните са известни като зодията, която има изключителен вкус и чувственост. Не е изненада, че Везните комбинират физическото с психическото. Ще флиртуват с вас и ще ви съблазнят с красиво бельо и музика.
 
Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец
 
8. Скорпион
 
Скорпионите имат репутация на страстни и много сексуални. Ако искате много драма и увлечение в сексуалния ви живот, то Скорпионите са вашите хора. Обичат много силата и контрола, затова сексът ще бъде запомнен до живот с тях.
 
Най-добри партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби
 
9. Стрелец
 
Познати като търсачи, Стрелците са много чаровни и внимателни в леглото. Те са много големи флиртаджий и дори когато са във връзка, умеят да поддържат сексуалния огън.
 
Най-добри партньори: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей
 
10. Козирог
 
Подобно на Скорпионите, Козирозите имат репутация, която ги изпреварва. Те са много сексуални и чувствителни едновременно. Не се изисква кой знае какви умения, за да навиете един представител на Козирог да прави секс.
 
Най-добри партньори: Рак, Телец, Риби
 
11. Водолей
 
Те са истински интелектуални идеалисти, които могат да бъдат много нестандартни. Обичат да бъдат съблазнявани, но мразят да дават цялата власт на друг. Много са изобретателни в леглото и обичат секса, стига да е с човек, с когото се свързват.
 
Най-добри партньори: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева
 
12. Риби
 
Рибите са известни с това, че се разбират добре с всякакъв тип хора и нямат проблем да бъдат съблазнени. В леглото са романтични, чувствени и игриви, особено ако половинката им е фен на различните техники. Фокусират се повече върху това партньорът им да е задоволен, отколкото те.
 
Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева Везни