0
  • На 21 декември настъпва Ерата на Водолея
  • На 10 януари планетите-предвестници на промяната, правят шпалир
  • От 12 януари край на кармичното предаване на наказанията, всеки ще отговаря за собствените си постъпки
  • На 21 декември настъпва Ерата на Водолея
  • На 10 януари планетите-предвестници на промяната, правят шпалир
  • От 12 януари край на кармичното предаване на наказанията, всеки ще отговаря за собствените си постъпки

През новата година е последният ни шанс да направим своя избор дали да останем в стария свят, със старите порядки и на ниско духовно ниво или да изберем пътя на съзнанието и еволюцията и да се издигнем на по-високо духовно ниво. На 21.12.2020 г. ще бъде точният съвпад на Юпитер и Сатурн в първите минути на Водолея. Тогава широко се отваря вратата към Ерата на Водолея. Колелото на съдбата ще се завърти и ще удари 12-ият час за промените.

Земята, като живо същество, променя стратегията и тактиката си. Виждаме колко активна е земетръсната дейност от известно време, а съвпадите на Сатурн, Плутон и Юпитер през 2020 г. ще активизират на едно фино ниво тази вътрешна активност на земното сърце, което в материалния свят ще се прояви като засилена вулканичната дейност. Вулканите винаги свързваме с промените. Не случайно казваме, че ни връхлита „вулкан от промени”. Не очаквам да се случи нещо лошо, но няма как светът да не се раздели. Виждаме как напоследък семейства, братя и сестри просто се отчуждават, всеки прави своя кармичен избор, преминава на друго ниво или остава в старото и така родствените връзки се разрушават. Вече не важи старото правило ”кръвта вода не става”. Вече водата става на кръв, ставаме си близки с чуждите хора, а кръвта става на вода и ни раздалечава от род и роднини.

Старите патриархални връзки се размиват и отмиват в реката на времето.

Виждаме как напоследък земетръсна дейност просто заобикаля България, сякаш тя е избраният спасителен оазис на бъдещето.

Не случайно и съвпадите на Юпитер, Сатурн и Плутон през идващата година ще бъдат в знака на Козирога, под който е и душата на България. Може би точно от нас, от хората на България ще тръгнат промените. Виждаме и колко много успехи постигат нашите хора по света и колко много се говори за страната. Тази година ние по някакъв начин носим факела на промените.

Как може да опишем малко по-визуално промените, които предстоят?

Веднага след Богоявление и след деня на Св. Йоан Кръстител идват датите 10 и 12 януари, които ще са знаменателни. На 10-и се създава шпалир от опозиции на 5 планети спрямо Луната-майката, а на 12-ти ще се отворят вратите на промените, през които ще мине нейно величество „Висшата необходимост” , символът на божията любов и божията промисъл. Могат да се случат събития, които да променят света. На 12-и януари в 9ч. 52 мин по Гринуич вестителят на боговете Меркурий е в точен съвпад със Сатурн. Сатурн е символ на Хронос, на времето, което изтича. Тя е планетата на кармичните изпитания. В този момент Сатурн вика на аудиенция вестителя на боговете и му дава тайни разпореждания.

Съвпадът Меркурий-Сатурн се свързва с тайните, с военните, с мрежата, която тотално ни контролира. В този момент тази мрежа ще се активизира, ще има явни и тайни разкрития за машинации и военни замисли. Меркурий литва с кармичните нареждания право при Плутон и в 10ч 13 мин на 12 януари е точната им среща и съвпадът на Меркурий с Плутон. Информацията се предава на когото трябва. Плутон е символ на Хадес, на подземното царство, на натрупаната с векове човешка карма. Сатурн е Хронос-времето, което вече изтича, а Плутон е този, който въздава кармичните награди и наказания. И така срещата на тези двамата е в 16ч 22 мин на 12 януари.

Картинно може да си го представим като времето, в което се отварят вратите на натрупваната карма.

Вече не важи законът да се предават наказанията до десето коляно.

От този момент всеки лично ще се разплаща за стореното и то в този си живот и може би веднага след извършване на деянието. На 10 януари ще се оформи шпалирът на планетите, които ще бъдат предвестници на промяната. На 10 януари се активизират 5 опозиции. Луната ще застане в опозиция последователно на Юпитер, Слънце, Меркурий Сатурн и Плутон. Луната е символ на майчинството, на тълпата, на жените и децата. И дано съдбата постъпи като майка, наказваща провинилите се деца с уроци, а не с унищожение. Това пълнолуние ще бъде съпътствано и с Лунно затъмнение, което може да е знак и за земетръсна дейност в местата, където ще мине сянката на затъмнението до десетина дни. Но на едно фино ниво в този момент ще се задвижи вулканът от промени, които ни очакват през 2020 г. Гонгът на висшето божие правосъдие ще удари три пъти през тази година, в моментите когато планетата на правото и закона Юпитер ще бъде в точен съвпад с Плутон. Тези точни съвпади са на 5 април, 30 юни и 12 ноември. Около тези дати може да има и законови промени засягащи из основи живота ни тук на това благословено парче земя. И ако силните на деня не направят промени за благото на хората, висшите сили ще ги предизвикат.

През тази година всеки от нас трябва да реши от коя страна на божествените сили ще застане.

Дали ще продължи с омразата и агресията към другите или ще работи за един по-добър свят, в който божията любов ще ни ръководи и покровителства.

И дано 2020г. ни донесе промените с мир и любов!