0

Н е са малко жените, които мислят, че мъжете не са особено сложни. Що се отнася до емоциите им – те или ви харесват, или не. Истината обаче е, че всеки човек е сложен и уникален сам по себе си, но все пак има някои общи характеристики, които се определят от зодиакалния знак, под който сме родени.

Не са малко жените, които мислят, че мъжете не са особено сложни. Що се отнася до емоциите им – те или ви харесват, или не. Истината обаче е, че всеки човек е сложен и уникален сам по себе си, но все пак има някои общи характеристики, които се определят от зодиакалния знак, под който сме родени.

В този смисъл, жените, които се чудят дали някой мъж ги харесва, може да потърсят някои признаци, които издават неговите предпочитания.

Какво издава дали мъжът ви харесва според зодиакалния му знак?

Овен

Мъжете от тази зодия живеят за състезанието и те ще се радват на възможността да се състезават за вашите чувства.

Тъй като обаче са честни и нетърпеливи, мъжете от зодия Овен ще ви кажат направо дали ви харесват, така че ако това не се случи, значи не се интересуват.

Телец

Тези мъже обичат допира, така че, ако сложат ръката си около вас или хващат вашата ръка, това са физическите знаци, че ви харесват.

Телците също имат много силно чувство за притежание, затова ще забележите, че той винаги иска да е сигурен, че сте добре и ще се чувства неудобно, ако споменавате други мъже или ако друг ви заговори.

Близнаци

Тези мъже обичат да са сами и им харесва стабилният и ясен график.

Тъй като те бързо могат да преминават от забавни и общителни към сериозни и замислени, са значително по-трудни за разгадаване.

Един начин да разберете дали мъж от тази зодия ви харесва е, ако поеме инициативата и ви покани да излезете. Тъй като тези мъже обичат да бъдат сами и да се придържат към обичайния си режим, когато отделят време за вас, това е много добър знак.

Рак

Когато става дума за емоции, тези мъже са интуитивни и сантиментални. Те са по-затворени и не се разкриват лесно пред другите.

Най-добрият начин да разберете дали мъжът от зодия Рак наистина ви харесва е ако сподели подробности за личния си живот с вас. Това показва, че той ви вярва и иска да го опознаете по-добре.

Лъв

Лъвовете са много страстни и затова е много трудно да се разбере дали всъщност имат чувства към вас или просто флиртуват. Тези мъже много обичат и артистичната си страна.

Ако ви покани на концерт или театър, това са положителни знаци, защото иска да сподели интересите си с вас.

Дева

Тези мъже много често са срамежливи и притеснителни. За жалост, това означава, че са по-малко склонни да покажат своите чувства към вас, дори и да ви харесват.

От друга страна, Девите обръщат внимание и на дребните детайли. Ако чуете мъж от тази зодия да си спомня за любимата си картина или да споделя ужаса си от паяци, тогава има голяма вероятност той наистина да ви харесва.

Везни

Везните харесват миролюбиви хора, които избягват конфликтите. Ако притежавате тези качества, имате много големи шансове те да ви харесат.

По-очевидния начин, с който мъжете от тази зодия показват своите чувства, е като ви поканят на активност, която се провежда на открито. Те обичат да бъдат навън и споделянето на тези техни интереси е чудесен знак.

Скорпион

Тъй като мъжете Скорпиони обичат да изразяват емоциите си, те са много по-лесни за разгадаване. Те високо ценят искреността и не обичат да са пасивни.

Ако мъж от тази зодия ви харесва, той със сигурност ще ви го каже.

Стрелец

Стрелците обичат свободата, така че, ако сте прекалено „прилепнали“ към тях, те няма да проявят интерес.

Те сляпо следват целите си и имат навика да обещават повече, отколкото могат да изпълнят, така че, дори и да ви харесват, техните цели ще бъдат на първо място.

Най-добрият начин да разберете дали мъж от тази зодия наистина ви харесва е като ви направи приоритет в живота си.

Козирог

За мъжете Козирози маниерите са много важни, също както и семейството, традицията и практичността.

Те търсят жена, с която могат да се установят. Тъй като са традиционалисти, харесват жени, които търсят сериозна връзка и наистина се опитват да ги опознаят.

Водолей

Тези мъже обичат хуманитарната работа, а основната им движеща сила са емоциите, които са идеален начин да разберете как се чувстват.

Тъй като те не са почитатели на скучни ситуации и хора, които не са съгласни с тях, те предпочитат някого, който споделя интересите им. Най-добрият знак да разберете дали мъж от тази зодия ви харесва, е когато поиска да сподели с вас интересите си.

Риби

Мъжете от тази зодия обичат романтиката и винаги са готови да помогнат на останалите. Това са два важни признака, за които да следите.

Ако обаче е бил нараняван в предишни връзки, мъжът Риби може да развие манталитета на жертва и да се сблъсква с проблеми в бъдещите си връзки.

Ако сте наясно, че той е имал трудни моменти в миналото си, но все пак се опитва да изгради отношения с вас, това показва, че той не само ви харесва, но и ви се доверява.