0

В деня за размисъл:

Овен. Аз? Да мисля? Действам аз, не мисля! Изгубя ли импулса, няма да съм Аз. Първосигналното е вярно.

Телец. Да гласувам аз, обаче те – и едните, и другите са маскари. Нито данъците свалят, нито пенсиите вдигат, а заплатите така стоят. По-добре ще бъде да похапна и да пийна.

Близнаци. Ех, как никой пък не се обади за да купи моя глас, та да изкарам някой лев и аз! А, звъни ми телефона..

Рак. С моето семейство ще обсъдя на вечеря кого съвместно ний да подкрепим. После имам цяла нощ, но за да чувствам, не да мисля. Вероятно ще сънувам резултата.

Лъв. С първите съм. С най-добрите. И предизборната им кампания организирах. Утре вечер ще съм най-доволен аз от резултата. Едно уиски мога да ударя, вместо да размислям. И към него – пура.

Дева. О, няма нужда да аналзирам, при всички положения отивам да гласувам. Казаха ми за кого. А сега – малко работа да взема да посвърша. Да изчистя къщата, че много мръсно.

Везни : Да гласувам ли? Или пък.. да не гласувам? Да отида, хубаво, обаче? За кого ли да гласувам? Дали да не попитам милата ми половинка? Ама какво има толкоз да му мисля, я по-добре да се гримирам.

Скорпион. Хич няма да му мисля аз. Искам моя кандидат да победи! Казал съм на всички за кой точно трябва да гласуват. Само да посмеят да пропуснат да отидат! И само да посмеят за друг някой да гласуват!

Стрелец. Изгледах и изчетох всички политически дебати и прогнози. Разбрал съм кой ще победи. Отивам и.. ще целя в десетката директно.

Козирог. Ден за размисъл ли? Че то при мене всичко е по план и отдавна е решено. Ясно е кого ще подкрепя – най-далновидният от всички политици.

Водолей. Може и да не отида, който иска – да си управлява. Зная, че от мене просто не зависи. Пък и аз нали съм над нещата.

Риби. Ще си размислям сам в къщи, то и без т’ва алкохол не се сервира днес. След един час.. Ама я да взема да отворя втората бутилка.

 
В деня на изборите:

Овенът отива да гласува рано сутринта, за да е първи.

Телецът първо закусва прилично. После отива да даде своя глас.

Близнакът тръгва да гласува, но среща съседи на входа и започва да бистри политиката с тях.

Ракът отива да гласува след като се е наспал . Бърза да се прибере, за да сготви за обяд.

Лъвът най-често е председател на избирателна комисия.

Чинно и под строй в две редици по трима, Девата отива да гласува. Прибира се и си взема душ.

Везните се чудят до последно преди да затворят избирателните урни дали да ходят да гласуват.

Скорпионът шпионира кой и за кого гласува, набелязва жертви които да накаже.

Стрелецът с интерес следи цял ден изборните резултати, за да види може ли да се класира за купона на спечелилата партия.

Козирогът най-отговорно отива да гласува. После – в офиса, за да нахвърля задачите за следващата седмица.

Водолеят усилено сърфира във всички социални мрежи.

Рибата си наглася такъмите и отива за риба.

* Източник: Русе Онлайн