0

Н а някои флиртът е в кръвта. Правят го съвсем естествено и сякаш са майстори по омайването на околните. Астрологията обаче твърди, че би могла да помогне на всеки един зодиакален знак да намери златната среда на флирта, който да помогне за намирането на голямата любов. Как става това?

На някои флиртът е в кръвта. Правят го съвсем естествено и сякаш са майстори по омайването на околните. Астрологията обаче твърди, че би могла да помогне на всеки един зодиакален знак да намери златната среда на флирта, който да помогне за намирането на голямата любов. Как става това?

Овен

Вие сте самоуверени и дръзки във флирта. Нямате проблем да забършете най-якия пича в заведението и да го почерпите една напитка. Мъжете са привлечени от вашата увереност и я намират за секси. Везните, Козирозите и Овните са най-добрите знаци, с които бихте могли да имате любовно взимане-даване за една-две нощи. Но ако търсите партньор за дълга връзка, тогава флиртувайте с Близнаци, Стрелец и Водолей. Със сигурност обаче едва ли бихте имали успех със Скорпиона, който ще намери вашия директен стил на флиртуване за твърде директен.

Телец

Вие сте толкова сладки,че вашият стил на флиртуване наподобява много едновремешните романтични комедии. Предпочитате по-скоро някой да ухажва вас. Вие сте много чувствени и вашият запазен знак определено е ненатрапчивото докосване по дланта. Ако искате нещо набързо, заложете на Скорпиона, Овните ири Девите. Ако пък ви се ще нещо по-стабилно, но Козирогът, Везните и Близнаците са вашите господа.

Близнаци

Вие използвате думите, за да съблазнявате. Предпочитате да флиртувате с остроумие и език на тялото. Един от недостатъците на вашето кокетство е, че бързо може да ви стане досадно и набързо да загубите интерес. Ако търсите някой, с който да излизате месец-два, то тогава заложете на Лъвовете, Девите и Скорпионите. Ако пък ви се ще семейство, погледнете към Везните, Овните и Водолеите.

Рак

Вашият флирт се събира в две думи – пленителен и грижовен. Вие сте наистина привлечени от хора, които могат да ви разкажат за техните ужасни раздели или за лошия ден, който са имали. Без да съзнавате, тази ваша състрадателна черта е доста привличаща за господата, защото ги кара да се свързват с вас на емоционално ниво. Ако искате бърз секс, потърсете Лъв, Риби или Козирог. Но нека да сме честни, вие не се интересувате от свалки за една нощ. Вие искате партньор и любим до живот. Опитайте да го намерите при Телците, Девите или Рибите.

Лъв

Да ви галят по егото, не е достатъчно за вас. Вие искате да бъдете възхвалявани и да получавате все повече и повече внимание. Притежавате цял чувал с флиртаджийски номера. Прям поглед, усмивка, харизматичност. Усвоили сте флирта като точна наука.

Дева

Вие сте властелинът на объркващите сигнали. Една минута сте сдържани и хладни, а в друга пращате силни сексуални вибрации. Не позволявате на случайни мъже да станат част от кръга ви с обожатели. Използвате интелигентността, сексапилността и сластно притваряте очите си, докато флиртувате. Не търсите нещо набързо, но ако все пак решите да пробвате, подходящи за това господа са от зодиите Близнаци, Скорпион и Водолей. Ако пък искате нещо стабилно, тогава погледнете към Телец, Рак, Козирог или Дева.

Везни

Вашият знак се ръководи от Венера, което означава, че поназнайвате това онова за флирта, любовта и романтичните жестове. Вие сте флиртаджийка по природа и използвате чар, харизма и красота, за да постигате любовните си цели. Ак оне ви се забърква сериозно с някого, то тогава мъж Телец, Везни или Овен е идеален за вас. Ако пък сте на другия полюс с желанията си, тогава подходящите партньори са сред Близнаци, Лъв и Водолей.

Скорпион

Вие сте господарят на флирта със своята наситена сексуалност, чувствителност и явна палавост. Наслаждавате се на флирта толкова много, че дори няма значение дали ще доведе до нещо или ще остане в границите само на кокетството. На вас ви е приятно да гледате сластно, да пускате секси усмивки или да докосвате прелъстително. Ако искате секс за една нощ, потърсете го при Телец, Стрелец или Овен. Ако пък ви се ще да се видите като булка, младоженецът е от зодиите Риби, Рак или Козирог.

Стрелец

Обичате приключенията, риска, обичате да се забавлявате, да флиртувате. Винаги сте готови да разкажете увлекателна, провокативна и невероятна история, чувството ви за купон е заразително и атрактивно. Притежавате талант да раздразвате елегантно сетивата на обекта ви на желание. Всичко, което трябва да направите, е да го докоснете спонтанно, но чувствено. Ако искате да направите чудеса сред чаршафите, заложете на господа Стрелци или Скорпиони. Ако искате да се отдадете и емоционално, тогава погледнете влюбено към Везни, Близнаци и Лъв.

Козирог

Имате много прям и искрен начин на флиртуване. Вие сте много истински, но понякога сте леко резервирани. Карате мъжете наистина да искат да разберат какво стои зад вашата спокойна, хладнокръвна и сдържана фасада. Не бихте флиртували с някой, който наистина не ви интересува. Но когато намерите желание за флирт, вие имате склонност да приглаждате косата си или леко да докосвате различни части на тялото си, изпращайки съобщението, че сте ок с мъжа отсреща. Ако търсите мъже само за секс, изберете Овен, Рак или Везни. За връзка ви трябват партньори Телец, Скорпион или Дева.

Водолей

Обичате да флиртувате, защото това показва вашата харизма. Вие може да флиртувате наведнъж с цяла група мъже благодарение на вашата брилянтност, шантаво чувство за хумор и страст. Обичате да изненадвате хората и сваляте преградите им с кокетството си. Ако искате нещо несериозно, обърнете се към Скорпион, Риби или лъв. Ако искате да си намерите другарче обаче, тогава Близнаци, везни и Стрелец са вашият избор.

Риби

Когато стане дума за флиртуване, е много трудно да се разбере къде свършва фантастичният и къде започва истинският ви образ. Вие сте доста срамежливи, затова когато флиртувате влизате в роля, която ви помага да преодолеете своята стеснителност. Дори и да не сте казали една дума, хората ще ви забележат и сами ще гравитират около вас. Вие сте като вълшебен магнит – мистериозни, чувствени и чувствителни. Ако искате бърза забава, доверете се на Телец, Везни или Водолей. Но ако искате да намерите своя мистична половинка, тогава се вгледайте в Рак, Скорпион или Козирог.