0

Как ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твърде далеч. Прекалено количество от това чувство може да бъде фатално за връзката ви. Разберете кой от зодиакалните знаци най-добре контролира ревността и кои се държат буквално като луди от ревност.

Как ревнувате спрямо зодията си. Малко ревност няма да навреди на връзката, но понякога тя отива твърде далеч. Прекалено количество от това чувство може да бъде фатално за връзката ви. Разберете кой от зодиакалните знаци най-добре контролира ревността и кои се държат буквално като луди от ревност.

Овен

За Овена е важно връзките да се изграждат на доверие. Затова партньор, който е измамен или лицемерен, прави Овен страшно ревнив. Недоверието и чувството на несигурност само допълнително увеличават неговата ревност, така че е важно партньорът на Овена да бъде максимално отворен и да не бяга от проблемите.

Телец

Този знак мечтае за тихо семейно щастие, както и за здрави и хармонични отношения. Ето защо, ако Телецът започне да изпитва и най-малкото съмнение в лоялността на партньора, в тях се събужда един „детектив“. Правят всичко възможно да разберат как стоят нещата в действителност. И ако Телецът намери най-малко доказателство за изневяра, партньорът няма да е в изгодна позиция.

Близнаци

Хората, родени под този знак, не са ревниви по природа, но понякога подозренията ги променят. Любопитни и жадни действия Близнаците започват да се скитат из лабиринтите на въображението си в търсене на доказателства за изневяра, погълнати от чувство за ревност, което ги прави много нещастни.

Рак

Представителите на тази зодия рядко изпитват ревност, защото през повечето време са заслепени от любов. Раците са толкова силно привързани към човека, когото обичат, че мисълта за измяна дори не може да навлезе в техните глави. Но ако все пак намерят причина за съмнение, това ги разтърсва до основи. Те рядко прощават предателството, но ако въпреки това решат да останат във връзка, те ще помнят раната, нанесена им до края на живота си.

Лъв

Ревността заслепява доста често хората, родени под този знак, причината за това е или гордост, или страх да не бъдат обичани достатъчно. „Ревът” на Лъва обикновено започва не поради загубена любов, а заради безпомощността, която той чувства. Лъвовете очакват прекалено много от партньора и затова често ревнуват.

Дева

Девите могат конкретно да провокират ревността на партньора чрез поведението си. Те обичат да доминират във връзката, опитвайки се да държат както своя партньор, така и собствените си чувства под пълен контрол. Поради тази причина човек, който обича Дева, с течение на времето се превръща в пълна ревност, което води до постоянно изясняване на отношенията.

Везни

Представителите на тази зодия просто обожават своите партньори. Те не са ревниви и са готови да дадат много за любовта. Но ако Везните почувстват, че партньорът започва да използва тяхната доброта и търпение, тогава те стават непредсказуеми и дори опасни. Тяхната ревност може да доведе до нещо неконтролируемо, затова е по-добре да избягвате влизането в продължителни конфликти с Везни.

Скорпион

Това е много ревнив зодиакален знак. Скорпионите обикновено ревнуват партньора си към всички и всеки, който се осмели само да се приближи до него. Скорпионите са особено чувствителни и затова често им е много трудно да сдържат и контролират емоциите си, включително ревността.

Стрелец

Хората, родени под този знак, са доста ревниви, но никога не си признават, защото това обижда гордостта им. Те не прощават факта на изневярата и продължават да го помнят до края на живота си. Ето защо при първото съмнение представителите на тази зодия трябва да разнищят случая, така че ситуацията да не се превърне в проблем, който не може да бъде решен.

Козирог

Представителите на тази зодия никога не забравят или прощават всичко лошо, което прави партньорът. Въпреки че звучи странно, Козирозите изобщо не ревнуват, така че никога няма да започнат да следят любимия си човек, само за да разсеят съмненията си. Но ако въпреки всичко Козирог разбере, че е бил измамен, веднага ще затръшне вратата пред носа на партньора, което ще означава неизбежен край на връзката.

Водолей

Водолеят обикновено рядко ревнува. И ако това чувство дори се настани в сърцето им, те се опитват да го скрият зад саркастичното поведение. Осъзнавайки, че ревността им е оправдана и че наистина са били измамени, те не разбират, а просто прекратяват тази любовна история завинаги.

Риба

Ревността е чувството, което преследва представителите на тази зодия през цялата връзка. Рибите искат много от партньора си, а понякога и прекалено много любов и внимание. Поради тази причина е много трудно Рибите да простят дори дребни грешки.