0

К ак да отслабваме, ядейки всичко – това се питаме всяко лято?! Блогърът Катина Герова представя специално пред Darik хранителния режим "Зоната", с който можете да бъдете в чудесна форма без глад и сложни тренировки.

Как да отслабваме, ядейки всичко – това се питаме всяко лято?! Блогърът Катина Герова представя специално пред Darik хранителния режим "Зоната", с който можете да бъдете в чудесна форма без глад и сложни тренировки.

Това не е поредната измислена диета, с която ще свалите просто няколко килограма за месец и до там. Това е начин на хранене за постоянно, чрез който ще „подреждате“ хормоните си и тялото ви ще започне да работи максимално добре, т.е.: ще свалите всички излишни килограми; ще се чувствате винаги енергични, бодри, концентрирани; ще се радвате на чудесно здраве; ще спре „изкуствения“ глад за сладко; ще бъдете в добро настроение и по-спокойни, тъй като дисбалансът в хормоните води до депресии, раздразнителност и безпокойство, при това без да е необходимо да спирате всички любими храни или да се ограничавате тотално.

Просто отделяте време да се научите как да комбинирате храните правилно, в какви пропорции, свиквате да се храните на често, свиквате да пиете вода и завинаги забравяте за борбата с кантара и за честите посещения в аптеката.

В интервю Катина Герова разкрива как работи „Зоната“.

Защо "Зоната" и защо "на око"?

"Зоната" може и да не е "на око", зависи кой как ще я възприеме. По-стриктните хора обичат да се хранят на грамажи, в кутийки, прецизно. Другите предпочитат "на око", тоест без вманиачавания, без крайности. Просто да следват този начин на хранене, като успеят да го превърнат в начин на живот.  "Зоната" е съотношенията между протеини, въглехидрати и мазнини. А това означава да си максимално здрав, хормоните ти да са идеално балансирани, да се чувстваш прекрасно, да си пълен с енергия постоянно. И да не чувстваш глад за сладко, който е голям проблем в сегашното време.

Всички си мислят, че са зависими от сладкото, обожават шоколади, вредните храни, чипс, тесто. Това не е генетично заложено. Това са едни наши объркани хормони, които имат нужда чрез храненето да се подредят, тоест чрез "Зоната" да си в перфектно състояние и да се чувстваш идеално. В същото време чистиш всички мазнини по тялото.