0

А встралиецът Райън Джеймс, който работи като професионален компаньон в Сидни, разкри пред в. New York Post какво най-често желаят неговите клиентки.

Австралиецът Райън Джеймс, който работи като професионален компаньон в Сидни, разкри пред в. New York Post какво най-често желаят неговите клиентки.

Оказва се, че повечето жени, с които младият мъж е имал вземане-даване, не могат да устоят да не си поискат...закуска в леглото.

В своя сайт Райън описва себе си като „винаги любезен и учтив джентълмен“ и твърди, че дамите, които са го поръчвали, никога повече не могат да забравят срещата с него. Пак там той е обяви списък с подаръци, които би приел от доволните клиентки: сред тях са костюми Hugo Boss, обувки Prada и часовници TAG Heuer.

Най-популярната услуга сред постоянните ползвателки на Джеймс е среща с разкошна вечеря, включваща след това „шест часа удоволствия“, прекарване на цялата нощ заедно и закуска в леглото на сутринта. Професионалистът смята, че повечето му клиентки лесно биха могли да се запознаят с някой мъж и в бара, но предпочитат него заради неустоимите ласки и приятните разговори. Някои от тях били постоянно самотни, други – наскоро разведени, а трети – дори омъжени.

Преди да стане жиголо, Джеймс е работил в голяма финансова компания, но твърди, че сега е по-щастлив и печели повече – от 400 до 6000 долара за една нощ. В началото симпатягата криел от близките си с какво се занимава, но лека-полека излязъл на светло и е доволен, че това не е влошило отношениетона роднините му към него.