0

Ч ервени чорапи с бяло пране, забравен портфейл в джоба - едва ли има човек, който да не е допускал гафове, зареждайки пералнята. Заради непростимата грешка да съсипе любимите маркови панталони на съпругата си, американец е предложен за продан, пише в. "Дейли стар".

Червени чорапи с бяло пране, забравен портфейл в джоба - едва ли има човек, който да не е допускал гафове, зареждайки пералнята. Заради непростимата грешка да съсипе любимите маркови панталони на съпругата си, американец е предложен за продан, пише в. "Дейли стар".

Засрамвайки благоверния си във Фейсбук, дамата от Мичиган, чието име не се споменава, го продава срещу скромните 111 долара. Сумата отчасти ще покрие щетата, нанесена върху марковите й панталони на стойност близо 200 долара. Ситуацията се влошила още повече, когато жената разбрала, че жълтеникавокафявият панталон на австралийския бранд Спел енд дъ Джипси Колектив е изчерпан.

Офертата за продан е придружена от снимка на унизения съпруг, стискащ здраво съсипания плетен панталон, който след нескопосаното му пране може да стане само на малко дете.

Историята за "блестящите" умения на мъжа явно не работи в негова полза, тъй като досега няма постъпили предложения за закупуването му.

За сметка на това съпричастни дами споделят собствения си опит със съпрузи, окепазили любимите им дрехи, демонстрирайки неумение в прането.

"Забранила съм на мъжа ми да пере мои неща, след като съсипа любимата ми копринена риза, прекарвайки я през сушилнята", пише потърпевша потребителка.

Друга дама обяснява, че е оставила на видно място окепазената от благоверния й дреха, за да му напомня постоянно никога повече да не докосва нещата й.