0

З а кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави. Андон Тодоров не е водач на партийна листа, който ако не стане кмет, ще отиде в парламента. Той е човек, който има ясна визия и я показва с конкретен план. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на среща с близо 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ, която се проведе в зала „Пейо Яворов” в Благоевград.

За кмет на Благоевград подкрепяме опитен човек, професионалист, който знае какво прави. Андон Тодоров не е водач на партийна листа, който ако не стане кмет, ще отиде в парламента. Той е човек, който има ясна визия и я показва с конкретен план. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на среща с близо 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ, която се проведе в зала „Пейо Яворов” в Благоевград.

В срещата участваха подкрепеният от ГЕРБ независим кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров, областният координатр но ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар Даниела Савеклиева, общинският ръководител на структурата Росица Димитрова.

Благоевград трябва да възвърне бързо блясъка си, да осигури бъдеще за младите, да даде възможности хората да разгърнат потенциала си”, подчерта Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. По думите му целта на опонентите на ГЕРБ е да направят партията и нейните поддръжниците токсични, но е важно всички да изградят имунитет, защото сме на правилната страна.

„Ние сме центристи, с християнски ценности и добродетели, консервативни, защото не рушим, а искаме ред в хаоса, сигурност и спокойствие”, добави Желязков.

„Опитват се да създават напрежение, да ни разколебават, защото се страхуват от нас. Опонентите ни знаят, че заедно сме силни и че на 27 юни ще се поздравим с победата”, каза Андон Тодоров. Той подчерта, че има ясна и реалистична програма за развитието на Благоевград за следващите 2 години.

„Не ви обещавам заплати от 4000 евро, нито да разкрия 30 000 нови работни места, но гарантирам, че ще изградим индустриална зона, за да пивлечем инвеститори и да разкрием нови предприятия. Гарантирам, че ще живеем в чист, подреден, осветен и зелен град. Гарантирам, че заедно ще направим Благоевград най-доброто място за живеене, с перспективи за развитието на младите хора”, категоричен бе АндонТодоров и призова всички да се мобилизират, за да покажат силата на ГЕРБ.