0

Д о края на извънредното положение в България, новият представител на Jeep и Alfa Romeo у нас - „Витоша Ауто“, стартира уникална програма за покупка на нови автомобили от емблематичните марки. Необикновената програма се казва First Year Together и в нея новият представител на марките реално е покрил разходите за лизингови вноски, застраховките автокаско и гражданска отговорност за първата една година. Освен това потенциалните клиенти могат да върнат старата си кола и тя да бъде сметната като първоначалното плащане за нов Jeep или Alfa Romeo.

До края на извънредното положение в България, новият представител на Jeep и Alfa Romeo у нас - „Витоша Ауто“, стартира уникална програма за покупка на нови автомобили от емблематичните марки. Необикновената програма се казва First Year Together и в нея новият представител на марките реално е покрил разходите за лизингови вноски, застраховките автокаско и гражданска отговорност за първата една година. Освен това потенциалните клиенти могат да върнат старата си кола и тя да бъде сметната като първоначалното плащане за нов Jeep или Alfa Romeo.

Програмата със заплатени всички потенциални разходи ще бъде предлагана само по време на извънредното положение в България и е насочена към хората, които биха искали да се сдобият с нов и сигурен автомобил сега, като се възползват от възможността да започнат да плащат за него след като се върнат към нормалния си начин на живот. Освен това „Витоша Ауто” дава възможност на потенциалните клиенти да върнат употребяваната си кола, независимо от нейните марка и пробег, и тя ще бъде осчетоводена като първоначалното плащане за нов Jeep или Alfa Romeo.

Иновативната лизингова програма First Year Together е приносът на автомобилната компания в сегашната трудна ситуация, по подобие в други държави, и е създадена с надежда за бързо възстановяване на нормалната икономическа обстановка. Предложението е насочено към клиенти, които са обмисляли смяна на автомобила си с нов и за онези, които търсят спокойствието да управляват нов автомобил с 5-годишна гаранция. „Витоша Ауто“ предлага условия, които никога преди не са предоставяни у нас и ще бъдат валидни за налични и произведени по поръчка автомобили Jeep и Alfa Romeo във времето на извънредно положение у нас. Пълните условия на програмата могат да се видят на уеб сайта на „Витоша Ауто”.

От началото на 2020 г. „Витоша Ауто” представлява и развива марките Jeep и Alfa Romeo. След успешната история на Infiniti в България, от компанията са сигурни, че тяхната философия за 7-звездно обслужване, изцяло насочено към нуждите на клиента, е вярната формула и за тези две марки.

„Витоша Ауто“ има готовност да организира комуникацията с клиентите в удобен за тях вариант като телефонен разговор, видео връзка и индивидуално представяне на избран автомобил в шоурум, тест-драйв на напълно дезинфекциран автомобил при най-високи стандарти за безопасност и всякакви други мерки, които сегашната ситуация налага.