0

А вто лятно кино ще представи две хитови български филмови заглавия във варненския жилищен район „Аспарухово“ тази вечер и на 11 юни. Това съобщи Анелия Танева, организатор на събитието.

Авто лятно кино ще представи две хитови български филмови заглавия във варненския жилищен район „Аспарухово“ тази вечер и на 11 юни. Това съобщи Анелия Танева, организатор на събитието.

Мястото е „Аспарухов парк“, а филмите са „Диви и щастливи“ и „Привличане“. Актьорите изпълняват зрелищни каскади, а голяма част от сцените са заснети в морската столица. Специално за откриването на събитието край морето пристигат актьорите Яна Маринова и Александър Сано, изпълняващи главните роли.

Прожекциите са от 20,30 и 23,30 часа, като пропускането на автомобили ще започва час по-рано. Цената на билетите е 20 лв. за автомобил с до 2 души и по 5 лв. за трети и четвърти човек в автомобила. За децата до 6 години киното е безплатно.

Филмите „Диви и щастливи” и „Привличане” ще бъдат показани през същия период (9, 10 и 11 юни) и в Летния театър в Морската градина на Варна от 20,30 часа.

„Искам хората да изживеят незабравими мигове на радост, да си върнем социалния живот, усмивките и романтиката. Обичам колата си, обичам киното, обичам Варна, обичам да съм под звездите!“, коментира още организаторът на проявата, Анелия Танева.