0

З латни великденски яйца с колекционерска стойност продават потребители в платформата за обяви olx. Цената е 89 или 99 лева.

Златни великденски яйца с колекционерска стойност продават потребители в платформата за обяви olx. Цената е 89 или 99 лева.


Едната оферта е на потребител от София, другата е на заложна къща с офис в Пловдив.
Яйцето е с отпечатано на него позлатено листо от злато 24 карата. Произведено е в институт за космически технологии, заявяват потребителите.
Готови
Готови писани яйца също можем да си поръчаме от интернет. Цената е 3 лева за брой, а минималната поръчка е на три броя. Яйцата се сваряват и изписват непосредствено преди изпращане до купувача. Доставката е за негова сметка, като е възможно и лично предаване в някои райони на София. Можете да изберете сами модела на яйцата, като посочите кое от заснетите бихте искали. Може да изберете и цвета.


Друг потребител пък предлага писани яйца с интересни шарки. Те са готови за боядисване, което можете да направите сами. Цената е 1,20 лева за брой.
В нета има и куп оферти за дървени яйца, чиято цена е поне 3-4 лева за брой.
Кори
Веригите междувременно вече пуснаха кори с яйца за празника. Кора от 30 броя размер M се продава за 5,99 лева, а размер L са по 6,99 лева. Това прави единична цена от съответно 20 и 23 ст. за брой.
В хладилните витрини вече се продават и охладени агнешки плешки и бутове, родно производство. Цената е промоционална - 13,89 - 14,99 лева за килограм.