0

З а трета поредна година почитателите на спортното и динамично шофиране, лукса и функционалността ще имат възможност да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover на специалното турне на двете марки – The Art of Performance и Above and Beyond Tour. Тази година събитието ще се проведе на 26, 27 и 28 октомври в София, на VIP-паркинга на столичния „София Ринг Мол”.

За трета поредна година почитателите на спортното и динамично шофиране, лукса и функционалността ще имат възможност да тестват най-новите и вълнуващи модели на Jaguar и Land Rover на специалното турне на двете марки – The Art of Performance и Above and Beyond Tour. Тази година събитието ще се проведе на 26, 27 и 28 октомври в София, на VIP-паркинга на столичния „София Ринг Мол”.

Турнето ще продължи в Пловдив на 30 и 31 октомври на паркинга на комплекс „Метро 1”, намиращ се на бул. „Санкт Петербург” 135, ще мине през Бургас на 2 и 3 ноември на паркинга на „Мол Плаза” и ще завърши на 6 и 7 ноември във Варна на паркинга на „Гранд Мол”. Организатор и домакин на предстоящото събитие отново ще бъде „Мото-Пфое” - ексклузивен представител за марките Jaguar и Land Rover в България.

Моделите на Jaguar, които ще са на разположение за тестови шофирания по време на събитията ще бъдат спортният седан Jaguar XE, луксозната лимузина XF, която комбинира елегантен стил и динамика, първият кросоувър в историята на марката F-PACE и дръзкият и функционален компактен кросоувър Е-РАСЕ. Освен тях желаещите ще имат възможност да изпробват и пъргавия и мощен суперспортен модел F-TYPE, който пленява с елегантния си дизайн и уникалния звук от двигателя.

От луксозните всъдеходи на Land Rover, символи на лукс, комфорт и безгранични възможности, за тестови шофирания ще са налични спортният и динамичен Range Rover Sport, дръзкият и авангарден дизайнерски всъдеход Range Rover Velar, магнетичният и красив Range Rover Evoque, високопроходимият и функционален 7-местен Land Rover Discovery и винаги готовият за семейни приключения Land Rover Discovery Sport.