На уникална слука се зарадвало американско възрастно семейство при скорошен риболов, пише на сайта си Съюза на ловците и риболовците в България.

Двамата влезли с лодка в езерото Чамплейн, в северната част на страната, току на границата с Канада. Заметнали въдици и скоро се явила пър­вата риба. Тя се оказала пъстърва и то каква! Рибата имала съвсем ясно изразени две уста, разположени една под друга. Извън тази очевидна прищявка на природата пъстървата си била напълно жизнена и се съпротивлявала здраво, докато я изтеглят в лодката.

Двамата съпрузи снимали рибата и решили да й подарят живота – все пак им дожаляло да я приберат. Такова чудо на природата заслужавало да си живее.

Любопитно е да се отбележи, че това езеро си има своя­та легенда за живеещо там чудовище, подобно на Лох Нес. Само че местните хора го наричали Чамп. Някои даже вед­нага свързаха уловената мистериозна двууста пъстърва със свръхестествени сили и с намесата на тамошното чудовище.

Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

 Колекционери са закупили вече 11 бутилки от еликсира

€35 000 за най-скъпото вино

Колекционери са закупили вече 11 бутилки от еликсира

Най-скъпото вино на света за миналата година не е нито италианско, нито френско, а еликсир от Унгария.

Безплатна регистрация на свинете в задния двор

Облекчава се режимът за регистрация на личните стопанства, след като Министерският съвет одобри проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за ветеринарномедицинската дейност.

Дребните семена  се посипват върху почвата, едрите се засяват надълбоко

Сеем карамфил и лобелия, за да ни радват напролет

Дребните семена се посипват върху почвата, едрите се засяват надълбоко

Градинарите през януари вече нямат търпение да засадят нещо и с това да
приближат откриването на летния сезон.