0

К адри на димящ неидентифициран обект с цилиндрична форма, който бавно се спуска в морето, обиколиха световната мрежа. Странният инцидент е заснет на плажа Джангкар в индонезийската провинция Източна Ява, съобщават световните издания. След падането неидентифицираният обект изчезва под вълните и се чува как очевидците коментират видяното, пише Блиц.

Кадри на димящ неидентифициран обект с цилиндрична форма, който бавно се спуска в морето, обиколиха световната мрежа. Странният инцидент е заснет на плажа Джангкар в индонезийската провинция Източна Ява, съобщават световните издания. След падането неидентифицираният обект изчезва под вълните и се чува как очевидците коментират видяното, пише Блиц.

След инцидента на плажа в Индонезия загадъчните кадри станаха вирусни в социалните медии. Кадрите толкова удивили индонезийската правителствена космическа агенция, че са решили да проведат задълбочено разследване на случая. Едно от възможните обяснения е, че това е повреден въздушен балон, тъй като се движи твърде бавно за обект, падащ от космоса.