0

Д ва слона избягаха от цирк в Екатеринбург, Русия, пише Daily Mail. Слоновете Карла и Рани са сред обитателите на италианския цирк Тони, една от най-големите трупи в света.

Два слона избягаха от цирк в Екатеринбург, Русия, пише Daily Mail. Слоновете Карла и Рани са сред обитателите на италианския цирк Тони, една от най-големите трупи в света.

Докато служителите били заети с качването на Рани в камиона, Карла се отскубнала от групата и тръгнала сама по улиците на града.

Първоначалните опити на укротителите да я върнат обратно се провалили и слоницата се отправила към жилищна сграда като по пътя си блокирала уличното движение. Близо до сградата Карла намерила удобна пряспа, където да полегне в снега и хубавичко да се отъркаля. Именно там в разгара на снежната ѝ баня служителите успели да привържат въже към предния ѝ крак и да я поведат обратно към камиона.

Дори тогава Карла проявила характер и опърничавост и през целия път обратно си намирала причини да поеме в различна посока. Това наложило да се намесят и други служители, образувайки дълга верига.