Ивана измамена с 200 бона

Ивана измамена с 200 бона

Певицата глобена 3 пъти по 150 паунда за хвърляне на фас през прозореца

Мегазвездата на фолка Ивана е измамена с 200 000 лв. Тя ги е дала на хора, на които е имала доверие, без да има никакъв документ за това.

"Ако трябва да се върна 10-15 години назад, щях да си кажа: "Как е възможно да се предоверяваш толкова много". Имам да взимам 200 000 лв. от хора, които са ме прекарали и се правят на луди.

Дължат ми пари и няма начин да си ги върна.

Мислех, че като кажа една дума, тя тежи и няма нужда от документи, договори, записни заповеди. И е болезнено, и се ядосваш на себе си, че съм била такава глупачка. Това са средства, които съм изкарала в продължение на много години с много работа, с много пеене, с много недоспиване", призна пред Мон Дьо в "Неделята" по Нова певицата на народа. Поводът за гостуването бе представянето на новата й песен "В твоя чест".
Тя разкри и за други свои прегрешения: "Цял свят съм обиколила и като съм била в чужбина съм си казвала: "Как там се получават нещата за българите? Те имат голямо самосъзнание тези хора, спазват всички правила. Те са различни". Не, не са различни, същите са като нас, но там има контрол и този контрол ти бърка в джоба. Аз си хвърлям фаса през прозореца, обаче като ме глобиха три пъти в Лондон, изгорях с по 150 паунда, вече спрях да си хвърлям фасовете. Не съм се променила. Връщайки се в България, на летището, изхвърляйки си цигарата до кошчето, се наведох и я хвърлих в коша. Но първата ми реакция беше "Ох, аз съм тук в България, тук може всичко".

Ето и останалите откровения на Ивана:

За карантината
Пренаредих си мислите, гардероба, изчистих телефона от хора, които вече не искам да виждам. Отлагах да си направя личния ютуб канал и го направих. Казах искам го на обяд, подлудих целия си екип, обаче го имаше.

След извънредното положение
Да се позиционирам в друг аспект. Не, няма да отида да стана земеделец, не ми е работата това. Музиката, концертите, пеенето - това съм го правила. Наистина имаше нужда от малко почивка и да си кажеш - по какъв друг начин да си представя музиката. Може би големи концерти в НДК, на открито, в големи зали.

За авторските права
Единственият доход, който имам във времето, е само от участия. В България няма действащ закон за авторското право, от който да получаваш както навън отчисления - имаш един хит и си си уредил живота за 100 г. напред и за поколенията. Чакаме да дойде времето да отворят ресторантите и да ни поканят да пеем, но най-вероятно няма да е сега.

За килограмите и болестта
Свалих излишните килограми, за които ме разкъсаха. Тежеше ми, обиждаше ме. Не знаех, че проблема е здравословен - хашимото. Признавам, че ако някой ми каже от по-пълните жени, че се чувства перфектно, все мисля, че е роля. И аз бях в роля. Тогава казвах, че няма никакво значение, че се чувствам ОК, ако някой ме харесва, ще ме харесва такава каквато съм. Имаше мъж в тоя период от живота ми, който наистина си ме харесваше такава. Но това не беше достатъчно. Аз знаех, че това е маска. Сега се чувствам свободна, отворено ми е сърцето.

За любовта
Страх ме е от любовта. От тези дълги компромиси, от това да давам шанс след шанс, е било губене на време. И тази бариера, която съм си поставила, ме пази от страховете. Започнах да си задавам въпроса - какво най-лошо може да ми се случи. Оказа се, че всичко е само във въобръжението. Няма нужда от тази търпимост, за която говорим в брака или отношенията във връзките. Когато нещо не върви, то се вижда. 4 години безсмислени! Как няма да си сложиш бариера в момента, да съм сама и да лъжа, че ми е хубаво. Не знам дали съм готова за любов. Не я търся и преди не съм, тя просто се е появявала. Искам да я изживея, но този път да е много осъзната. Онази страст, за която мечтаехме на млади години - да трепереш от ревност, да си ревнуван, за Бога - не ми трябва такава любов вече. Искам някой, с който да мога да си говоря, да ме слуша, да ми разказва, да има аз какво да науча от него, да е споделеност. Тежи ми, че я няма любовта. Молитвите ми в последните години са много скромни - първото, което казвам: "Прости ми, Господи, и ти благодаря за всичко, което имам". Бих го помолила да ми дава още грешки да правя, от всички грешки съм станала това, което съм в момента.

Назад

КОМЕНТАРИ

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.