0

Т елевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов се славят с чувството си за хумор. Покрай работата си върху няколко продукции, сред които най-мащабната е риалити предаването "Фермата", те отделиха време да ни споделят кои са любимите им вицове.

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов се славят с чувството си за хумор. Покрай работата си върху няколко продукции, сред които най-мащабната е риалити предаването "Фермата", те отделиха време да ни споделят кои са любимите им вицове.

Иван:

Всеки път, когато питаш някой човек за виц - той блокира. Не знам кой точно ми е любим, но първо се сещам за този:

Една крава се качила на един доста висок бор. Доста трудно успяла, но в крайна сметка се качила и си стои горе. Отдолу минава един човек и я пита: Прощавай, но какво правиш върху този бор? И тя отговорила: Ами... ям круши. И той: Ама това е бор, това не е круша. И тя  отвърнала: Е, ама аз си ги нося.

Андрей:

Много любим виц ми е един, който е свръзан с платформта Bulgaria Wants You. Всички компании в България се затрудняват с това, че през последните години толкова много хора емигрираха и реално погледнато проблемът с работната ръка е много сериозен. Вицът не е мой, той е на Митко Павлов, но ми е много любим от години:

Представете си ваканция. Лято. Август месец. Голяма жега в центъра по София. Върви един човек по улицата - няма никой, защото всички са на море. И не щеш ли, отсреща вървят давма самураи. Ама истински, оригиналин самураи, с всички атрибути, облекло, прически. Той ги доближава и пита: Пичове, к(ви сте вие, не е истина. Не мога да повярвам, че виждам такива хора. И те отговарят: Ама как какви сме ? Ние сме седемте самураи. Той казал: Уникални сте, браво! Ама защо седем, като сте двама?  И те отвърнали: Ами няма хора, бе , бате!