0

С лед като преди ден стана ясно,че кметът на Кърджали Хасан Азис се отказва от депутатско място в новия парламент, това прави и неговата колежка от ДПС - евродепутатът Искра Михайлова. Това става ясно от нейн пост във Фейсбук.

След като преди ден стана ясно,че кметът на Кърджали Хасан Азис се отказва от депутатско място в новия парламент, това прави и неговата колежка от ДПС - евродепутатът Искра Михайлова. Това става ясно от нейн пост във Фейсбук.

"Заявих пред Централната избирателна комисия, че се отказвам от мястото си като кандидат за народен представител от листата на Движението за права и свободи в Тринадесети избирателен район - Пазарджик, в изборите за Народно събрание на 04.04.2021г.", пише тя и добавя, че остава представител на ДПС в Европейския парламент.

"Пожелавам успех на избраните народни представители от листата на ДПС! Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Вашето доверие е огромна отговорност и амбиция за нас! Благодаря на целия екип на ДПС Пазарджик за силата, волята и вярата! За огромната работа и постигнатия успех! Благодаря!", завършва тя.