ЦИК възложи на „Информационно обслужване“ АД компютърната обработка на данните в РИК и ЦИК от гласуването и издаването на бюлетин на ЦИК с технически носители за резултатите от гласуването в изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

ЦИК е оправомощила председателя на Централната избирателна комисия да подпише договора с „Информационно обслужване“ АД за компютърната обработка на данните в РИК и ЦИК от гласуването и издаването на бюлетин на ЦИК с технически носители за резултатите от гласуването в изборите за членове на Европейския парламент.

По темата: евроизбори ЦИК
Коментари

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Подобни новини

Забранява се продажбата на алкохол в изборния ден в Пловдив

Кметът на Пловдив Иван Тотев разпореди районните кметове, съгласувано и съвместно с полицията, да организират опазването на обществения ред, като осъществяват непрекъснат контрол върху стриктното спазване на законовите разпоредби и осигурят нормалната обстановка по време на предизборната кампания и в изборния ден.

С пожарогасител и без цигари във всяка СИК за изборите в неделя

Избирателните секции, които са обособени за евроизборите в неделя, на 26 май, трябва да бъдат снабдени с подръчни противопожарни уреди /прахови и водни пожарогасители/, същите трябва да са технически изправни. 

43 избирателните секции във Варна с променен адрес

43 секции, разположени на 12 места, от общо 406 от избирателните секции на територията на Община Варна за провеждането на избора за членове на Европейския парламент, който ще се проведе на 26 май, са с променен адрес, в сравнение с предходните избори през 2017 г.