0

Ж ител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя го е подтикнала към самоубийство, съобщи „Дейли Мейл”.

Жител на индийския град Манинагар посегнал на живота си заради липсата на секс. Скърбящата вдовица била арестувана по подозрение, че тя го е подтикнала към самоубийство, съобщи „Дейли Мейл”.

През октомври 2018 г. Сурндрасинх се оженил за Грита Пармар. Семейният живот на двойката, обаче, не потръгнал - младоженците често се карали, а Грита се преместила при родителите си.
На 27 юли семейството на Сурндрасинх отишло да го навести и го открили мъртъв. Майката на починалия подала жалба в полицията, в която обвинила Грита, че за 22 месеца брак не е правила нито веднъж секс със сина ѝ.


Според опечалената майка, това е довело Сурндрасинх до силен стрес и разрив в отношенията. Посещавайки дома на младото семейство, тя установила, че синът и снахата спят отделно.
Между младоженците нямало физическа близост, защото Грита била дала обет да не спи с мъжа си. Младата вдовица била арестувана по подозрение, че е подтикнала мъжа си към самоубийство