0

Ф ормациите на протеста повишават подкрепата си.Това коментира пред БНТ съпредседателят на ИМВ Мая Манолова. Тя благодари на българите в страната и в чужбина, които са отишли до урните и са гласували за промяната. 

Формациите на протеста повишават подкрепата си.Това коментира пред БНТ съпредседателят на ИМВ Мая Манолова. Тя благодари на българите в страната и в чужбина, които са отишли до урните и са гласували за промяната. 

Поясни, че хората са проявили мъдрост, въпреки отпуските си и са гласували. Сега било ред на политиците да преодолеят егото си  и да съставят правителство. По думите й такива са очакванията на гражданите,а властта да се заемем с проблемите на обикновения човек.

Условия за подкрепа на кабинет от стана на ИМВ са повишаване на доходите и пенсиите от 1 септември, малкия бизнес, да се продължи ревизията, както и да се продължи съдебната реформа. Манолова поясно, че разговорите ще се водят публично и пред хората, никой от тях не с съгласен да има кабинетни договорки.

"Дали ми харесват резултатите, няма значение, важно е гражданите да ги харесат, те решават дали ние можем да свършим полезна работа. За нас са стабилни, може би по-стабилни от миналия път. Подкрепата за ГЕРБ ще продължи да пада. България има нужда от постоянно управление, а не от временно, защото сме в криза", коментира Арман Бабикян пред Нова телевизия.